Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu starego filmu, możliwe że wczesne lata 90te. W podłożonym przez grupę chłopaków pożarze ginie niejaki Eric, był z dziewczyną potem jak się okazuje żyje, nosi maskę bo ma oszczpecona twarz i msci się na oprawcach. Kojarzę tytuł "Zemsta Erica" ale Google nie wynajduje. Helpniecie?

Cześć, dzięki Waszej pomocy na przestrzeni lat, mogłem dobrze przygotować się lub wykonać moje poprzednie projekty filmowe.
Obecnie szykuję się do kolejnego. Będzie to projekt filmu detektywistycznego.

Czy pamiętacie tytuły filmów gdzie głównym bohaterem był detektyw?
Mógł np. prowadzić monolog wewnętrzny albo...

więcej

szukam filmu w ktorym dziewczyna gubi droge zatrzymuja sie dwaj mezczyzni i chca ja porwac ona ucieka chroni sie w przyczepie kempingowej okazuje sie ze tam robia narkotyki ale jeden z nich ja chroni pozniej przychodza bracia i chca ja zabic

Szukam specyficznego Polskiego filmu kostiumowego (fantasy) , który jest dla mnie dużą zagadką, leciał około 10/12 lat temu na tvp. Bardzo dobrze pamiętam początek, że jacyś mężczyźni (Zakonnicy?) znaleźli niemowlę (chłopca) pod domem i postanowili je przygarnąć. Później pamiętam że ten chłopak był już starszy, i...

Jest o tym ze ziemia jest juz zapuszczona do tego stopnia ze sie prawie nie da życ i zostają na niej tylko biedota, a bogaci uciekają na takie "miasto" w kosmosie, które jest w kształcie gwiazdy. I ogólnie jest o o chlopie który wpadł do maszyny w robocie i go napromieniowało i żeby sie uratować chce polecieć do tego...

więcej

Dawno temu był cz-b film. Symbolem życia były palące się świeczki. Ktoś jednak chciał przedłużyć sobie lub komuś innemu życie i połączył z dużą świeczką. Po przyjściu do domu okazało siężeto była świeczka dziecka i przedłużająć życie skrócił życie dziecku. Oglądałem to jako dziecko conajmniej 20 lat temu. dlatego mało...

więcej

Film oglądałam prawie 20 lat temu i niewiele pamiętam. Chłopiec miał zrobić wiatraczek do szkoły. Nie słuchał dokładnie polecenia i razem z tatą zbudowali model wiatraka. Porywczy ojciec pobił chłopca, który przez to ucieka z domu. Później film opowiada historię jego dalszego życia. Wydaje mi się że był to polski film...

więcej

szukam tytulu filmu o lwie ktory napada turystow chyba rodzine oni uciekaja pozniej ich porywaja klozownicy a pozniej lew wpada do tych klosownikow prosze o pomoc

Szukam tytułu filmu o strazniku czy naczelniku wiezienia który zakochuje sie w więzniarce proszę o pomoc

Szukam filmu w ktorym kobieta wraz z dzieckeim wyrowadza sie na wyspe na manhatanie chyba lub nowy jork w trakcie rozwodu..i wynajmuje w jednym hotelu pokoj dziewczynaka ma plecak ktory nkardnie jej dozorca pozniej ta dziewczynka znajduje na dachu w czyms na wode cialo innej dziewczynki podejrzany wlasnie jest dozorca...

więcej