Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dnia 29 września 2017 roku odszedł Wiesław Michnikowski [*]

Za młodu oglądałem film, w którym na początku jakiś chlopiec na początku jako aktor wyszedł chyba w nocy z domu i zoobaczył jakąś rurę czy cos w tym stylu,.w której widział świat jakiś trolli po czym sam do niego kasie jakimś cudem transportował czy cos w tym stylu. Vzy ktoś wie może co mogl być za film?

Większość obecnego kina polskiego (Choć nie tylko kina polskiego) to badziewie niewarte wydania pieniędzy za bilet kinowy.. Do kin wszedł właśnie film: Brigitte Bardot cudowna i on ma tu dość wysokie noty. Czy może ktoś ten film widział i może na jego temat wyrazić swoją opinię. Warto się na to wybrać czy oceny na tym...

więcej

Szukam serialu o płatnym zabójcy o ksywce filantrop i złodziejce, która jest świadkiem płacenia za zlecenia zabójstwa. Pomóżcie proszę ;) aktor jest chyba pochodzenia włoskiego albo hiszpańskiego.

Kiedyś był taki film o grupie kolegów, którzy pojechali do jakiegoś domku w lesie i tam chyba spadła jakaś kometa czy coś i zaatakowały ich jakieś kosmiczne robale. Pamiętam że jeden z tych typów siedział na kiblu a ten robak wlazł mu do d00py XD kojarzy ktoś? Średnio go pamiętam więc mogło być w nim inaczej niż piszę....

więcej

Film jest o amerykańskim żołnierzu, pełniącym służbę w jakimś niebezpiecznym kraju, który pewnego dnia ratuje życie czarnoskórego chłopca i ma romans z miejscową lekarką (wryła mi się pamięć bardzo śmiała scena erotyczna z udziałem tej dwójki). I jeszcze pamiętam, że żołnierz w dalszej części filmu zostaje poważnie...

Szukam filmu który dzieje się w małym miasteczku we Francji, małżeństwo spekuluje, film zaczyna się od handlu mięsem. Z tego co pamiętam to jest to francuska komedia.

Poszukuję filmów o prowokacji gliwickiej. Jeden z nich puściła kiedyś telewizja. Proszę o linki do Filmweb'owych stron tych filmów.

Szukam trzech filmów, które oglądałem wieeeeele lat temu i ostatnio jakoś sobie o nich przypomniałem. Niestety nie jestem nawet w stanie powiedzieć, czy mówimy tu o czymś porządnym czy raczej typowych zapychaczach które możemy oglądać wieczorami na TV Puls 2.
Film numer 1 - jakiś akcyjniak (chyba z Chuckiem...

facet zamordował dziewczyne,a jej ojciec w telewizji pokazywany prowadził poszukiwania,,,,sprawie przyglądał się sam morderca