Jak Wam się podoba Bella Ramsey i jej gra w filmach ? Wiadomo że w wypadku dziewczyny która ma ledwie 18 lat trudno przewidzieć jak jej kariera dalej się potoczy (Zwłaszcza że kino zachodnie obecnie upada) ale czy Bella Waszym zdaniem ma zadatki na przyszłą wielką aktorkę ?
Jakiś czas temu widziałam zwiastun filmu z 2022 roku ale niestety zapomniałam jaki to tytuł a bardzo zależy mi żeby go obejrzeć. Główną bohaterką z tego co pamiętam jest blondynka która ma męża i zaczyna poznawać jego znajomych robią przyjęcia ale później wszystko okazuję się inne niż ona myślała .. Wszystko idealne...
więcejJakiś czas temu (najprawdopodobniej w 2008 roku) widziałam w telewizji film, chyba amerykański. Jego bohaterką była nastolatka, która zamieszkała z matką w małym miasteczku. Wynajęły tam dom, a wkrótce dziewczyna zaczęła słyszeć śpiew lub płacz (nie pamiętam!) dobiegający ze strychu. Odkryła tam ducha nastolatki, mniej...
więcejZ tego co pamiętam to w filmie była przedstawiona rodzina w której żona zdradza męża z czarnoskórym mężczyzną, mąż (Ben Affleck prawdopodobnie) spotyka się z prostytutką, ich córka ma obsesje na temat swojej sylwetki dlatego restrykcyjnie się odchudza a syn popada prawdopodobnie z tego co pamiętam w uzależnienie od...
Część, jak w tytule. Nie oglądałam go, ale spotkałam się w opisach z info, że bohaterka cierpiała na borderline (jak i wszyscy wokół lol). Film prawdopodobnie zaczynał się na literę "o". Polski film. Pozdrawiam
Interesują mnie slashery z lat 80 tych i 90 tych w których jest od początku filmu znany zabójca. Proszę podajcie jakieś tytuły.
Cześć szukam filmu niewiele z niego pamiętam. Zapamiętałem że był to jakiś konkurs muzyczny albo coś w tym stylu i jakiś zespół chyba występował była tam dziewczyna w czarnych włosach i ona grała na gitarze biało czarnej. Konkurs przegrali zajęli 2 miejsce piosenka bardzo popularna nie znam tytułu.
taki z brodą,który klęczał i błagał radziwiła,żeby nie oddawał kraju pod protekcje karola gustawa(po toaście vivat karolus gustawus)
Cześć szukam film pamiętam że na początku dziecko morduje swoja rodzine ileś lat później grupa ludzi ma wypadek i zatrzymują się w starym domu gdzie jest jakiś gość i dołącza do nich dziewczyna ze stacji potem zaczynają ginąc w końcowej scenie dziewczynę wola chłopak ona bierze nóż i idzie w jego stronę okazuje się że...
więcej