Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Poszukuje filmu,bardziej komedii romantycznej,Opowiada o dwójce małżenstwa które ma problemy i są bliscy rozstania.Panowie chodzą do baru do gdzie właścicielem baru jest szwagier jednego z nich i tam opowiadaja mu o calym swoim malzenstwie,szwagier tego jednego jest lovelasem i ma kazda prawie kobiete. Dlatego...

więcej

#BUY S.E%%+27670236199~XXL SIZE PENIS ENLARGEMENT CREAM in Sandton WORKING 100%,JohannesburgLenasia Midrand Randburg Germiston Benoni Boksburg, rakpan Daveyton, Duduza, edenvale, germiston Impumelelo Isando Katlehong Kempton Park KwaThema Nigel Reiger Park Springs Tembisa Thokoza

Irene Mamelodi Pretoria Soshanguve...

więcej

IN 2 days##+27695222391 "S.AFRICA,CANADA, ZAMBIA@ JOIN ILLUMINATI SOCIETY OCCULT CIRCLE FOR MONEY RITUAL CALL+27695222391 USA Katlehong Soweto Pretoria Centurion Mamelodi Vanderbijlpark, Vereeniging, Germiston, Boksburg, Durbun, United Kingdom Welcome Bellville Cape Town
Durban George Ibhayi Kempton Park
Khayelitsha...

więcej

Mafikeng ,GAUTENG,CANADA##+27695222391, BEST SSD CHEMICAL SOLUTION SUPPLIERS FOR CLEANING BLACK MONEY IN LIMPOPO, PRETORIA, GAUTENG, MPUMALANGA,`

SSD SOLUTION CHEMICAL FOR CLEANING BLACK MONEY NOTES +27695222391AND AUTOMATIC BLACK MONEY CLEANING MACHINE CALL: +27695222391.BEST SUPPLIERS OF SSD CHEMICAL SOLUTION FOR...

więcej

Czesc,
wg filmwebu obejrzalem okolo 2,5k filmow, ale wiele zapewne zapomnialem ocenic.
Znam schematycznosc w filmach i wszystko mnie nudzi.
Ostatni nowy film ktory calkiem mi sie spodobal bo dlugim czasie ogladania gniotow, to byl "You wont be alone" z niesamowita Noomi Rapace.
Moze intuicyjnie ktos polecic cos...

więcej

Który aktor Waszym zdaniem jest obecnie największym filmowym amantem. Czy może takich aktorów już nie ma ?

Szukam filmów w które szachy mają duże znaczenia. Szukam również czegoś takiego, gdzie żółtodziub poznaje tę grę i się jej uczy. (Wiziałem już "Czarnego konia").

Film był dawno temu puszczany w TVP w późnych godzinach nocnych. Pamiętam tylko fragment, który zapadł mi w pamięć. Do wsi przyjechali żołnierze i zabierali ludzi. Ksiadz chcąc ich uratować gonił świnie w zagrodzie i próbował je wyłapać w ramach dealu jedna świnia za jedno życie. Całe zajście obserwowały dzieci z...

Proszę. Czy mogliście mi pomóc ? Szukam filmów które dzieją sie w Polsce w 1900 roku plus minus od 1898-1902 początek xx wieku. Z góry bardzo dziękuje. Nie filmów z 1900 ale których akcja dzieje sie w 1900 roku żeby zobaczyć konkretnie realia tego roku.

Cześć, kiedyś oglądałem film produkcji amerykańskiej, max rok produkcji lata 70/80, o transporcie kolejowym jeńców. Cała fabuła koncentrowała się wokół próby ucieczki z pociągu. Główną rolę grał aktor podobny (ale raczej to nie był on) do Steve'a McQuinna. W finalnej scenie główny aktor uciekając wzdłuż torów ginie od...

więcej