próbuję ustalić tytuł filmu , oglądany bardzo dawno temu. Pamiętam z niego taką scenę : dziewczynka przyjeżdża zamieszkać z ojcem i jego nową rodziną , nowa żona ojca nie jest tym zachwycona . Dostaje pokój na takiej jakby werandzie . Nie pamiętam co sie stało z ojcem ale "macocha" ciężko pracuje na roli i właśnie tam...
więcej
Hej!
Szukam filmu produkcji indyjskiej z około 2004 roku. Był wtedy w Polsce w kinach. Długi, około 3h (ale to chyba naturalne dla indyjskich filmów?). Akcja prawdopodobnie toczyła się jakoś w latach 40 ubiegłego wieku. Możliwe, że wojna albo jakieś okolowojenne/wojskowe klimaty w tle. Opowiadał o relacji faceta w...
Poszukuje filmu
co pamiętam
Grupka ludzi którzy obudzili się na innej planecie podobnej do ziemi ,
jeden z aktorów jest podobny do Bear Grylls
Walczyli z mutantami , po wyjściu z dżungli ujrzeli prawdziwą ziemię
z góry dziękuje z odpowiedź
Witam i pozdrawiam Wszystkich.
Mam ogromną prośbę - szukam pewnego filmu, który oglądałem bardzo dawno temu i nie pamiętam tytułu.
Akcja dzieje się w USA w okresie międzywojennym. Film opowiada losy mężczyzny - Amerykanina, który walczył w Pierwszej Wojnie Światowej. Po wojnie chciał zostać dziennikarzem, jednak...
Za młodu oglądałem film, w którym na początku jakiś chlopiec na początku jako aktor wyszedł chyba w nocy z domu i zoobaczył jakąś rurę czy cos w tym stylu,.w której widział świat jakiś trolli po czym sam do niego kasie jakimś cudem transportował czy cos w tym stylu. Vzy ktoś wie może co mogl być za film?
Większość obecnego kina polskiego (Choć nie tylko kina polskiego) to badziewie niewarte wydania pieniędzy za bilet kinowy.. Do kin wszedł właśnie film: Brigitte Bardot cudowna i on ma tu dość wysokie noty. Czy może ktoś ten film widział i może na jego temat wyrazić swoją opinię. Warto się na to wybrać czy oceny na tym...
więcejSzukam serialu o płatnym zabójcy o ksywce filantrop i złodziejce, która jest świadkiem płacenia za zlecenia zabójstwa. Pomóżcie proszę ;) aktor jest chyba pochodzenia włoskiego albo hiszpańskiego.
Kiedyś był taki film o grupie kolegów, którzy pojechali do jakiegoś domku w lesie i tam chyba spadła jakaś kometa czy coś i zaatakowały ich jakieś kosmiczne robale. Pamiętam że jeden z tych typów siedział na kiblu a ten robak wlazł mu do d00py XD kojarzy ktoś? Średnio go pamiętam więc mogło być w nim inaczej niż piszę....
więcej