Witam, mam nadzieje ze znajdzie się jakiś miłośnik kryminałów i zagadkowych filmów, który mi pomoże ;)
Nie wiem z którego roku może być to film. Oglądałem go jakieś 3 lata temu. Film jest o porwaniu dziecka. Głównym podejrzanym przez część filmu był człowiek mieszkający w przyczepie kempingowej( jeśli dobrze...
Szukam filmu gdzie chłopak ginie poprzez pobicie i w postaci ducha pomaga odnaleźć swoje ciało na końcu filmu odnajdują je przy rzece na jakiś głazach :) więcej nie pamiętam :D
1.Film - to był chyba jakiś horror/thriller sci-fi klasy b z bardzo słabą grafiką. Grupa ludzi, naukowców chyba przeniosła się do jakby równoległej rzeczywistości nie jestem pewna czy na Ziemi, na lesiste tereny, mieli schronienie w bardzo niewielkim budynku, który został w końcu zniszczony przez żyjące tam...
Nie pamiętam z jakiego filmu usłyszałam ten cytat: "mam mu dać dużego buziaka, wolałabym mu dać przyzwoitego kopniaka", czy jakoś tak.
Oglądałam ten film bardzo dawno więc nie pamiętam. Bardzo proszę o pomoc!!!
I chyba to był film akcji albo sensacyjny.
Witam
Pamiętam tyle, że w filmie był fizyk, który utracił pamięć (chyba w wypadku) wiedział o tym, ze traci pamiec wiec prowadzi pamiętnik. Spotyka dziewczyne która sie pozniej o tym dowiaduję i zabiera go do obserwatorium w którym pracował.
Czy ktoś kojarzy coś takiego?
Szukam filmu w stylu ,,Generał Nil". Pamiętam że siedział w wieloosobowej celi i dodali im niemca wszyscy chcieli mu coś zrobić a główna postać go obroniła. Film biograficzny.
Hej, poszukuję filmu, który kojarzę tylko ze zwiastunu (oglądanego dano temu). Gość spotyka się z dziewczynami, a gdy te się z nim prześpią to po jakimś czasie (lub szybciej) znajdują swoją życiową miłość. Więcej nie pamiętam, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.
W filmie, którego tytuł poszukuję głowni bohaterowie to:On - informatyk bądz właściciel firmy komputerowej, Ona - prostytutka lub tancerka erotyczna.Zakochują się w sobie, albo też on jej proponuje pieniądze za spędzenie z nim nocy,paru dni,tygodnia... nie wiem. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.Film ten oglądałam...
więcejOglądałam go w latach 90tych. Komedia romantyczna raczej. Główny bohater biegnie na spotkanie z narzeczoną która czeka na niego w restauracji. Zostaje potrącony przez samochód i umiera. Idzie do nieba. Tam aby wrócić na ziemię w nowym wcieleniu musi dostać zastrzyk który powoduje, że zapomina się o poprzednim życiu....
więcejpamiętam, że był o dziewczynie, która dostała karę w szkole i musiała chodzić do klasy z "gorszymi", gdzie poznała geja z którym musiała się opiekować paczką mąki która była jako ich dziecko. potem uciekli z domu i pojechali odnaleźć matkę dziewczyny, a chłopaka potem ojciec wysłał do wojska. pamiętam prawie całą...