Szukam filmu gdzie czarny gościu uczy młodego swoich trików min straszenie oczkiem potem zmienia fryz zmienia szołę i musi pokonać największego łobuza w szkole następnie on idzie na imprezę spada z dachu jak miał przelecieć fajną dupę potem poznaje ładną dzieczynę dalej nie pamiętam
Szukam filmu gdzie czarny gościu uczy młodego swoich trików min straszenie oczkiem potem zmienia fryz zmienia szołę i musi pokonać największego łobuza w szkole następnie on idzie na imprezę spada z dachu jak miał przelecieć fajną dupę potem poznaje ładną dzieczynę dalej nie pamiętam
Leciała kiedyś taka bajka, chyba na polsacie o chłopcu, którego pies zamienił się w człowieka (dorosłego faceta) i zaczął spotykać się z jego matką. Tylko tyle pamiętam
Chodzi mi głównie o film, a dokładnie baśn jest dosyć stara, ale nie pamiętam jaki był tytuł :(
Film jest o ojcu, który ma dwie córki ( jedna młodsza, druga starsza blondynka) i próbują odzyskać głowe smoka od takich troli, pływaja statkiem, potrzebują równiez łzy jednorożca. Kojarze ze pływają znimi takie dwa...
Cześć w tym roku do pracy maturalnej z polaka wybrałem sobie temat
Wizja człowieka i Boga w literaturze i sztuce średniowiecza, renesansu i baroku. Określ podobieństwa i różnice w sposobie ujęcia tego problemu w wybranych przykładach.
Stwierdziłem że wplotę w to też film, macie pomysł który by mógł pasować pod to?
Witam :) Mam pytanie poszukuje filmu o niewidomej dziewczynie która straciła wzrok w wypadku samochodowym który spowodowała jej matka i razem z ojcem wprowadza się do nowego domu w którym rok wcześniej doszło do morderstwa i jej ojciec idzie na randkę i ona zostaje sama w domu i wtedy do domu włamują się dwaj intruzi i...
więcejJest to komedia muzyczna, o bodajże dwóch gościach którzy postanowili założyć zespół grając na dziecięcych instrumentach. Robią trasę koncertową przez całe stany. Pojawia się też jakaś dziewczyna która trochę psuje im plany. Ktoś coś ? BŁAGAM
Cześć! Piszę do Ciebie, bo widziałem, że pomagasz znaleźć film. Fabuła była mniej wiecej taka - Bohater był strażakiem i podczas jednego gaszenia pożaru ginie...Dalej żyje jako duch i dalej niestety nie pamiętam :/ dawno bardzo dawno temu go oglądałem.
Witam, mam nadzieje ze znajdzie się jakiś miłośnik kryminałów i zagadkowych filmów, który mi pomoże ;)
Nie wiem z którego roku może być to film. Oglądałem go jakieś 3 lata temu. Film jest o porwaniu dziecka. Głównym podejrzanym przez część filmu był człowiek mieszkający w przyczepie kempingowej( jeśli dobrze...