Nię pamiętam jak się nazywał ten film. Ale gdzieś był taki cytat: "mam mu dać dużego buziaka, wolałabym mu dać ogromnego kopniaka". Czy jakiś tak.
Bardzo proszę o pomoc
Witajcie filmowicze,
poszukuje filmu z którego pamiętam tylko jedną scenę, ale trapi mnie to już latami, a oto ona:
Gościu doradza, że gdy wejdziesz do kierownika i zaproponuje Ci cukierka, za pierwszym razem odmów, ale gdy zaproponuje po raz drugi skorzystaj i masz pracę.
Nie napisałem tego dokładnie tak jak...
Potrzebuję pomocy w odnalezieniu filmu średni pamiętam fabułę ale wyglądał on tak że młoda dziewczyna składa zeznania na policji jak była ze znajomymi na wyspie i tam był morderca i zabił wszystkich tylko nie ją a kiedy ona odchodzi z posterunku to przychodzą jej rodzice (a ponieważ nie podała swoich danych tylko...
Ju-On The Final miał zakończyć serię klątwy ale 18 czerwca 2016 roku w japoni wychdzi film "Sadako vs Kayako" w zwiastunie widać ,że będzie nowa aktorka Kayako i Toshio ale nie wiem dokładnie i chyba nowy przeklęty dom. Tutaj jest strona główna : http://sadakovskayako.jp/sp/index.html
Witam,poszukuje filmu,tory widziałem w tv kilka lat temu. Pamietam ze byl chłopiec z papuga(w klatce) ten chlopiec czekał na kogos chyba ojca. Sedzial w mieszkaniu,bo bal sie chyba zarzadcy kamienicy (nie placili za czynsz) pod koniec nie mial juz co jesc i wyicinał z gazet jedzenie i wyobrazał sobie,ze je je....
Pewnie pare osob widziało film Silent Hill ( glownie mowa tu o pierwszej czesci ) a jeszcze wiecej pewnie grala w jedna z wielu czesci tej gry.
Ja swoja przygode z Silent Hill zaczynalem jeszcze na PSX i byla to pierwsza czesc a jej klimat tak mnie ujal ze w glowie ciagle siedziala wizja przerobienia mojej malej...
Oglądałem ten film dobre kilka lat temu i za nic nie pamiętam tytułu pamiętam tylko 1 scenę. Mężczyzna stojący na pustkowiu widzi w oddali wielkiego kraba... Tak wiem trochę mało i dziwna scena ale tylko to pamiętam.
Film opowiada o grupie surferów, którzy wyruszają jachtem na jakąś tam miejscówkę by posurfować. Są tam bodajże 2 młode dziewczyny, i czterech gości. Jeden z nich to "król fali", jest starszy od reszty bohaterów i jak się okazuje, ma mocno poryty beret. Stopniowo zaczyna terroryzować resztę wycieczki. Był jakiś motyw,...
więcejCześć, szukam filmu. Horror/triller. Grupa ludzi spotyka sie w jakimś zajeździe przy drodze ze względu na śnieżyce chyba lub ulewę. Dostają pokoje które maja numery i w takiej kolejności giną. Okazuje sie ze wszyscy są urodzeni tego samego dnia. Film kończy sie tym, ze każda z tych osób odzwierciedlała jedna osobowość...
więcej