Może mi ktoś powiedzieć z jakiego filmu pochodzi ta scena ?
Na ulicy chyba na światłach stoi żółty chevrolet , z lewej strony podjeżdża szare porsche siedzą w nim dwie osoby , młody chłopak i jakaś dziewczyna , chłopak pokazuje środkowy palec panu z żółtego auta , a ten wyciąga odznakę i mu ją pokazuje,dziewczyna się...
Witam!
Film oglądałam kilka lat temu i szczerze mówiąc nie pamiętam zbyt wiele. Horror opowiada o grupce nastolatków, którzy wyruszają do lasu (nie wiem czy to był jakiś biwak czy...).
pamiętam 2 sceny: 1. Młodzież odnajduje takie jak gdyby ogniska przygotowane przez Czarownice.
2. Ostatnia scena ma miejsce w...
Witam
Poszukuje filmu w którym Obaj bracia trenują karate Po jakiś wydarzeniach, jadą do wujka, który ich trenuje, kazał im klęczeć na cegłach przez całą noc, albo trenowali z arbuzami, że niby te to głowy. Wiecej nie pamietam a szukam ju tego filmu lata;) dzieki za pomoc
Premiera w kinach 5 maja więc mniej więcej w jakim miesiącu można spodziewać się premiery DVD i BLU-RAY?
Pamiętam pewien amerykański film, klimat lat 80/90. Zgrana paczka przyjaciół w wieku około 10-15 lat. Pamiętam jedną scenę - chłopiec z "przylizanymi" włosami siedzi w łódce z dziewczyną i RUSZA USZAMI. Co to za film? To nie daje mi spokoju, błagam, pomóżcie.
Szukam tytułu bajki z dzieciństwa była emitowana na Cartoon Network w latach 90'. Grupa przyjaciół wybiera się do wesołego miasteczka i podczas jazdy kolejką górską (lub wózkiem w "zamku strachu") przenosi ich do krainy fantasy. Każdy z nich zostaje postacią rodem z RPGa. Rycerz, mag, łucznik, itp. W ten sposób...