W latach 80-tych/90-tych (gdzieś na przełomie) był taki film lub serial w TV w którym głównymi bohaterami był (chyba) brat i siostra, którzy mieli specjalne moce (z tego co pamiętam to np. potrafili przemieszczać przedmioty siłą woli).
Oboje mieli coś ok 10 lat. Niestety nie pamiętam czy to był film czy serial.
Może...
Kobieta dowiaduje się od jakiejś znajomej, że po określonej liczbie kochanków, nie ma szans na znalezienie miłości, postanawia więc odnaleźć swoich ex żeby sprawdzić, czy może z którymś być...na koniec związuje się ze swoim sąsiadem, który pomagał jej w poszukiwaniach.
Dawno temu oglądałam jakis azjatycki film, ale niestety pamietam tylko ostatnio scenę. Legenda głosiła ze kto skoczy z takiej wysokiej gory i nie zabije sie to spełni sie jego marzenie (chyba), no i główna bohaterka na końcu filmu skoczyła i leciala w chmurach... Kojarzy ktos cos?
Cześć wszystkim mam problem szukam filmu nie dawno oglądałem go w telewizji ale zapomniałem tytułu. Pomożecie?. W filmie było że facet w kasynie był i z pudełka na stół wysypał koks i kubkiem po Coca-Coli to wciągnął to była komedia coś w stylu Rodziny Soprano. Był bym wdzięczny za pomoc z góry serdecznie dziękuje
Witam!
Poszukuje filmu wojennego.
Film był o jakimś małym oddziale który został na pustyni, oddział miał czołg, mało amunicji i toczyli walki z arabami(?) przemierzajac pustynie znalezli jakies ruiny i studnie w ktorej nie bylo wody, wysadzili studnie i nagle woda do niej naszla, osadzili sie tam i przygotowywali na...
Witam,
Mógłby mi ktoś pomóc poszukuje filmu tylko Nie znam tytułu. Jedynie co z tego filmu pamiętam to polowanie na mamuty i jak się rozwcieczy przywódcę stada reszta pójdzie za ninim. Mamuty też były zniewolone w jakimś miescie. Bohater czy bohaterka był "wyzwolencem" coś takiego.
Film co koleś jest w barze i gra na maszynie ona go wciąga i prsenosi do innego swiata Emotikon smile on tam ma koło na plecach i jak zabija to się oni rozpadali na kawalki, jak jechał na motorze to leciał za nim charakterystyczny czarny pas jesli ktos coś wie prosze o info
Witajcie, poszukuję pomocy. Szukam takiego programu który bodajże leciał na TV4 nt. golenia a bardziej nie golenia owłosienia u kobiet. Prowadząca była dziennikarka jakiegoś wschodniego pochodzenia (pakistanka?) i działo to się z tego co pamiętam w Wlk. Brytanii. Ona tam postanowiła się przez jakiś czas nie golić nóg...
więcej