Cześć! Szukam film widziałem w autobusie i nie wiem jak nazywa(((.
W filmie chodzi o tym ze z samego początku przyjaciółce mężczyznę wrzucają jego do klatki ze lewy, u tego została córkę, której zostaję wszystkie pieniędzy. Dalej ide o tym żeby zgubić córkę, ale ona nagle spotyka z chłopakiem który jej ochronie....
hej ;) poszukuję pewnego filmu, wydaje mi się, że dość starego.. mozliwe nawet, że był to serial... no więc fabuła opiera się na tym, że jakiś chłopak ma wypadek i zapada w śpiączkę... jego ciało leży w szpitalu, a on przenosi się do jakiegoś innego świata czy coś w tym stylu... i żeby wybudzić się ze śpiączki w jakiś...
więcej
Cześć szukam filmu tj. "28 dni później" albo "28 tygodni później " o tym że groźny wirus opanował miasto. O zombiakach tylko NIE za bardzo sci-fiction typu resident evil. W którym JEDNA kobieta zabija wszystkich. Jest super bohaterem.
czesc, pomozcie mi znalesc film ktory ogladalam dawno temu i w sumie to wiele nie pamietam ale moze ktos skojarzy.
Jest kobieta i mezczyzna, albo sa para albo pracuja razem, nie pamietam, w kazdym badz razie ona zostaje znaleziona martwa u siebie w kuchni chyba z jakas torba lub reklamowka na glowie i glownym...
Oto fabuły:
1. Gracze walczą z duchem krwawej hrabiny. Wydarzenia z gry przenoszą się do realu.
2. Duch zabija dziewczyny ze stowarzyszenia za to, że zamknęli ją w trumnie po czym ona umarła (miała klaustrofobie). Film kończy się sceną z pierścionkiem zaręczynowym.
Szukam tytułu (prawdopodobnie film religijny)
Treść mniej więcej taka:Nieporozumienia w związku małżeńskim. Facet chce rozwodu. Jego ojciec(,którego małżeństwo wydaje się synowi idealne )daje mu listy gdzie jest mowa o zdradzie i przebaczeniu.
Ktoś coś?
Proszę drogich użytkowników o polecenie mi takowych pozycji. Bardzo podobał mi się "Geograf przepił globus".
Witam, poszukuję obrazów które poruszają problem Świętej Inkwizycji - bezpośrednio lub pośrednio. Wdzięczny będę również za podanie tytułów które rozgrywają się w Średniowieczu lub na początku epoki nowożytnej a których fabuła dotyczy szeroko pojętego tematu czarnej magi, czarownictwa, heretyzmów, opętań, itp. - i...
Zachęcam Was do wpisywania tutaj tytółów fajnych komedii które pozwalają zapomnieć na jakiś czas o wszystkich problemach :)
No to może wymienię te które znam i myślę że są godne uwagi:
American Pie: 1-5
Road Trip
Boat Trip
Super zioło
Chłopaczki z sąsiedztwa
50 first dates
Eurotrip
Borat
Old school
Wieczny...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, był puszczany na TVN. Były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, był facet który dowodził tą grupą tych bandytów, facet był siwy miał około 50 lat) i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić (nie...