atowej zwiedzac wyspe,mial go zlikwidowac jakis agent polski udajacy niemca,ale nie mogl,bo general okazal sie agentem Żydowskim i zaczeli potajem,nie wspolpracowac
Hej szukam filmu, ktory mozna obejrzec na YT. Jest to film poklatkowy, trwa ok. pol h. Pamietam, ze opowiadal o swiecie w przyszlosci. Doktor w laboratorium wysylal takie stworki w kombinezonach i maskach do czegos a'la labiryntu w poszukiwaniu czesci do budowy robota. W tym labiryncie grasowaly rozne potwory (np. byly...
więcejWitam dobre 5lat temu oglądałem film w którym glównym bohaterem byl niewidomy mężczyzna który musiał chronić małą dziewczynke.Pamietam mężczyzna w swojej lasce dla niewidomych mial schowany "miecz"-ostrze i bardzo dobrze sie nim poslugiwal by ochronic dziewczynke.Może ktoś wie o jaki film chodzi :)
Interesuje mnie tytuł filmu animowanego (może to jakiś serial animowany?) , z którego pochodzi postać - chodzące łóżko, na długich nogach, a na nim siedzący chłopiec. Czy komuś to coś mówi?
Podejrzewam, że mój opis nie zda się na zbyt wiele, ale mimo to spróbuję. Jest to film który widziałem ok 2000 roku. Opowiada historię człowieka którego samolot rozbił się gdzieś w górach. To film fantasy. Żyli tam ludzie mieszkający w grotach. Poruszali się na linach. Z czasem bohater się z nimi zbratał i na koniec...
więcejfilm to był o kilku chłopakach którzy zostali umieszczeni w ośrodku poprawczym za nieumyślne spowodowanie śmierci- spuścili na gościa wózek z hodogami chyba, tam byli molestowani przez strażników na których później się zemścili, ktoś kojarzy?
Szukam dobrych melodramatów, romansów, dramatów o miłości nagranych po 2004 roku, które nie są specjalnie znane (tak żeby miały do około 3000 głosów na FW). Macie może takie perełki?
Hej gdzie moge znalezć polską wersje Transformers: Robots in Disguise ? Pytam bo z chęcią bym obejżała pierwszą serię jeszcze raz XD. Za odpowiedzi będe szczególnie wdzięczna.
Kiedyś leciał w TVP- opowieść o dwóch siostrach, jedna w dzieciństwie była gwiazdą, druga jej zazdrości. Ta pierwsza jeździ na wózku albo jest sparaliżowana a ta druga musi się nią opiekować. Ktoś coś?
Witam. Pamiętam jak byłem mały ogladalem film bodajze na TV4 o chlopcu ktory mial dziwna twarz,wszyscy ludzie dookola mysleli ze ma maske,na obozie pewna dziewczyna powiedziala "zeby zdjal ta maske" a mu niezrecznie sie zrobilo bo to byla jego twarz. Wiem ze jego mama chodzila z nim po lekarzach i kazdy mu dawal kilka...
więcej