W filmie "Hitman" (2007) w scenie walki w wagonie widać podczas zbliżenia, że magazynki głównego bohatera wypełnione są "ślepakami". Miał farta, że udało mu się namówić pozostałych do walki na noże bo z taką amunicją niewiele by zdziałał :)
Dziwne, że nikt oprócz mnie tego nie zauważył.
Szkoda, że nie można tu...
jesli ktoś to czyta to jest juz dobrze , mianowicie chodzi mi o film o czarnoskórym policjancie który ginie i zostawia córkę i żonę , trafia do piekła a tam szatan przemienia go w jakiegoś super herosa , ,, trafia na ziemie i msci sie na tych ktorzy sa jakos powiazani z jego śmiercia czy cos takiego
Jakie filmy typu Red , Nieznisczalni , Plan Doskonały polecacie ? ale coś co mnie nie zanudzi tylko zeby mialo jakas akcje itd :D
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu filmu produkcji USA, chyba z lat 90-tych o chłopcu, który został oddany na testy do NASA, ponieważ miał jakieś specjalne umiejętności. Z tego co pamiętam miał wizje w nocy i przyciągał go zamknięty tam w magazynie statek kosmiczny. Młody porywa go i latam nim po świecie, czegoś szuka...
więcej
Witam szukam śmiesznych komedii wartych uwagi co mi polecicie??? zaznaczam tylko że preferuje komedie starsze takie jak Diamentowa Afera, Parasol bezpieczeństwa, Sądny dzień i takie w tym stylu, a nie lubię komedii w stylu, American Pie więc takich proszę nie polecać,
Pozdrawiam...
http://imgur.com/zZa1H3E
Wydaje mi się że to z filmu jakiegoś jest.. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaki to film/aktor?
stary, niby horror: 3 lub czterech młodych chłopców dla żartu kradną jakieś tam worki z
kuponami pewnemu gangsterowi, ten w odwecie wysyła innych chłopców, którzy zabijają
złodziejaszków. Ich ok 50-60 letni znajomy, chyba bokor voodoo obcina głowy od ich
martwych ciał i preparuje po czym one jakby ożywają ( tak,...
Oglądałem Dżeka Stronga, Wałęsę, Czarny Czwartek i mnie wzięło na intrygi polityczne. Co jeszcze podobnego, dobrego z polskich polecacie?
Niewiele pamiętam o tym filmie - Był sobie pewien facet ciepiący na paranoje, chyba był pisarzem, akcja działa się chyba w Anglii. To była chyba trochę komedia - typu czarny humor. Na początku zamknął się w domu i bał się, że jakiś morderca włamie się do jego domu, ktoś dzwonił do niego z wytwórnie, czy jakiś znajomy....
więcej