pobiec 3 dni bez przerwy i biegli po pustyni,ten chlopak przegral z murzynem,ktory dal mu wody i powiedzial,zeby wracal
Witam, oglądałam kiedyś film w klimacie romantycznym, który mi się wyjątkowo spodobał a zwykle szerokim łukiem omijam takie tematy.
Do rzeczy. Akcja przedstawia historię dwojga zakochanych ludzi, którą przerywa śmierć dziewczyny. Chłopak-naukowiec pogrążony w żalu wynajduje maszynę do cofania się w czasie i próbuje...
Bierzemy pod uwagę filmy z budżetami powyżej 60 mln $.
Moje typy:
1. Terminator: Ocalenie.
2. Elizjum.
3. Jupiter: Intronizacja.
Bardzo stary film, oglądałem go na przestrzeni 2000-2007 r. Coś z typu "Ostatni z rodu Volkodav" lecz ten który opisze niżej, był raczej horrorem.
Akcja tego filmu rozgrywa się w lesie, który jest opleciony mgłą u podłoża runa leśnego. W środku lasu znajduje się miasteczko/wioska (nie jestem pewien) która jest...
Jakie znacie?
"Leon"
"The Killer"
"Samuraj"
"Honor zabójcy"
"Hitman"
To mi na razie przychodzi na myśl. Co jeszcze?
1-Jedyne co wiem to, że dwóch kolegów przebywa w domu który jest zawieszony w próżni- nic poza nim nie ma (będę wdzięczna za każdy tytuł o podobnej tematyce nawet jeśli to nie ten film to chętnie obejrzę )
2-widziałam tylko trailer, kobieta jechała autem z kilku-kilkunast.-letnim synem i facetem który jest z innej...
sa chorobliwie zazdrosne o faceta jakies dobre thillery lub nawet horrory chodzi mi o filmu typu Wielbicielka np tylko o naprawde filmy na poziomie nie jakas gadanina przez caly film gdzie nic sie niedzieje czekam na wasze ciekawe propozycje ...:)
meżczyzna nie ma ojca i zostaje opiekunem i zajmuje się chłopcem który kolekcjonuje ramki ze zdjęciami które są tam domyślnie po czym nazywa ich ( te osoby na zdjęciach)
szukam filmu jak w tytule. akcja filmu dzieje się gdzieś na początku lub połowie XXw. jakaś Skandynawia. Nauczycielka ma męża (chyba kalekę) a ona bździ się z uczniem. Reszty nie pamiętam ale film był ciekawy, nakręcony może w 90 latach. Na koniec chyba był jeszcze motyw, że uczeń na rozdaniu świadectw przy wszystkich...
więcej