Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jakie polecacie ?

Oglądałem kiedys film o facecie który zakochał się w kobiecie która pracowała gdzieś w zoo z pingwinami kojarzycie może co to za film ?

Znacie jakieś przyzwoite przygodowe filmy? Najlepiej jakaś zagadka i próba rozwiązania. Arcydzieł nie oczekuję, ale jak wybieram z bazy filmów filmwebu filmy przygdowe to dostaję wszyskie serie filmowe: Star Warsy, Powroty do przyszłości, wszystkich możliwych superbohaterów.
Coś w stylu Skarbu Narodów może. Nie seria...

więcej

szukam tytułu filmu. Oglądałem go przed 1965. Scena : W kościele po mszy odbywa się śpiew więźniów zaproszonych do kościoła przez mieszkańców. Na ekranie pojawia się tekst psalmu z skaczącą czerwoną plamką pokazującą który tekst należy śpiewać. Jednym z bohaterów jest twórca filmowy(filmów rozrywkowych) który wybrał...

więcej

Orientujecie się może, czy w Polsce będzie można obejrzeć gdzieś transmisję online? Czy jedyna opcja jest canal+?

chodzi mi o takie filmy jak np: 12 rund,13 grzechow. telefon od psychopaty.telefon. Konspiracja Echelon (a takie filmy jak nieodebrane polaczenie juz sie ni licza, chodzi oto by ofiara wykonywala misje i rozne zadania bo jest obserwowana przez psychopate ktory gotow jest zabic jesli tego niewykona jego lub kogos mu...

Witam. Kiedyś oglądałem taką komedie romantyczną i chętnie obejrzałbym ją jeszcze raz, ale nie pamiętam tytułu. Jedyne co zapadło mi w pamięci to scena na plaży w której dziewczyna pyta się chłopaka "Jaki mam kolor oczu ?" myśląc że nie wie, a on odpowiedział jej takim romantycznym wierszykiem. Pomożecie ?

Krótki, czarnobiały produkcji polskiej o chłopaku, który zapowiada pociągi na stacji w jakiejś wsi i jest nieszczęśliwie zakochany. Dramat z dużą ilością śmiesznych sytuacji.

Witam.

Kolejny z moich dziwnych tematów poszukiwania filmów.

Szukam filmów lub seriali o pracy w reklamie, prasie lub pochodnych, ŚCIŚLE nastawionych na ten temat. Zależy mi na nowych pozycjach.

Przykłady:
- http://www.filmweb.pl/film/Praktykant-2015-704026
-...

Pomóżcie. Od kilku lat szukam filmu.
To było o " chyba prezesie gazety Elle", który podczas wypadku samochodowego został sparaliżowany. A później rehabilitował się w szpitalu przez resztę filmu.
Nie mogłem go kiedyś skończyć i teraz chodzi za mną.
Jak ktoś pamięta to proszę o tytuł.