Cześć wszystkim. Chciałabym obejrzeć film pt. Imperium robotów bunt człowieka. Wiecie gdzie mogę go obejrzeć bez limitu, płatności i logowania się.
Nie bardzo wiem o czym jest film ale jest calkiem nowy, i wydaje mi sie ze jest tam jakis chlopak, nastolatek znaczy ktory nagle nie wiadomo skad powiedzmy ze sie budzi z super zdolnosciami -- miedzy innymi walki. Jest tam scena w ktorej ktos go tam probuje zlapac, a on zabija ilus tam kolesi lyzeczka do herbaty....
Witam,
Mógłby mi ktoś pomóc poszukuje filmu tylko Nie znam tytułu. Jedynie co z tego filmu pamiętam to polowanie na mamuty i jak się rozwcieczy przywódcę stada reszta pójdzie za ninim. Mamuty też były zniewolone w jakimś miescie. Bohater czy bohaterka był "wyzwolencem" coś takiego.
Witam. Orientuje się ktoś. Gdzie mogę napisać do redakcji, aby poduczyła osobę sprawdzającą kontry? Gdyż zdarzają się "odrzuty" bez podania przyczyny.
Miał on formę "teleturnieju", w którym uczestnicy żeby wygrać pieniądze polowali na siebie i przeżyć mogła tylko jedna osoba, z tego co pamiętam w finałowej scenie chłopak, który był bodajże chory na raka dał się zastrzelić dziewczynie, w której się zakochał, pamiętam jeszcze sceny strzelaniny w jakiejś galerii...
Cześć, szukam tytułu filmu. Generalnie film opowiada o samotnej matce która wychowuje 2 chłopców. Są to dzieci w wieku 10-14 lat, po pewnym czasie przestają słuchać matki, robią się opryskliwi. W końcu ją wiążą i zaczynają torturować. Ten film prawdopodobnie jest z 2015/2014 ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Z góry...
więcej