Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,
mam w pamieci parę filmów,poniżej to,co z nich pamiętam:

1. Rosyjski, pamiętam takie sceny:
- samochody stały w korku na odludziu i chodziły tam tirówki proponując siebie kierowcom,główny bohater odmówił im i po jakimś czasie wkurzył się na ten korek i pojechał boczną drogą na około.
- we wsi gospodarz...

Fabuła filmu

Matka wrzuca swoje dziecko do klatki z Tygrysami, czy ktoś kojarzy taki wątek i jak ten film się nazywa ?

Witam. Poszukuję tytułu filmu, który kiedyś widziałem częściowo na TVP 1 lub TVP 2. Był to film kostiumowy ok XVI wiek. Film był chyba o poecie, który zakochał się w bogatej dziewczynie. Ona wyszła za mąż za innego. On nie mógł o niej zapomnieć, ale w między czasie ma bardzo dużo kochanek. Pisze o tym w swoim...

j.w. Żadne kino klasy B. Normalny film na poziomie. Żadne komedie romantyczne gdzie jednak miłosć nie wygrywa (bleeh).
Znacie jakieś?

Szukam filmu podobnego do " Wzgórza mają oczy" macie jakieś pomysły ?:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam,
Szukam filmu który w tytule miał konkretną godzinę. Był to horror i to właśnie o tej godzinie dochodziło do dziwnych zdarzeń.

Czy jest możliwość rozdzielenia tych dwóch sezonów na jakby dwa różne seriale, gdyż oba sezony jak wiecie mają dwie różne historie.

Pierwszy widziałem jak byłem dzieciakiem więc nie pamiętam dokładnie, ale akcja działa się na jakiejś planecie obcej było scena jakby na pustyni, gdzie był wielki dół i na dole w tym piasku ludzie jacyś i wielki robal co dzięki tej pułapce łapał sobie obiad. Drugi to film fabularny o jakimś polityku co zostaje...

Witam,
Mógłby mi ktoś pomóc poszukuje filmu tylko Nie znam tytułu. Jedynie co z tego filmu pamiętam to polowanie na mamuty i jak się rozwcieczy przywódcę stada reszta pójdzie za ninim. Mamuty też były zniewolone w jakimś miescie. Bohater czy bohaterka był "wyzwolencem" coś takiego.