SPRAWA PILNA DO 18.02.2016r Koleżanka szuka filmu: tytuł, aktor, aktorka rok prod., nie znany. Opis: Mężczyzna traci pracę, popada w depresję, w międzyczasie ląduje na wózku inwalidzkim, popełnia samobójstwo prawdopodobnie z broni palnej. Film prawdopodobnie francuskojęzyczny.
koleś koło trzydziestki, chyba było tak że on był piosenkarzem ale śpiewał z playbacku i ludzie to odkryli i go wyśmiali. On wyjechał i poznał dziewczynę która dała mu wino po którym on pięknie śpiewał. Ktoś coś pamięta? :P
Dzień dobry wszystkim,
poszukuję nazwy filmu którego urywki były kiedyś amatorskim "teledyskiem" na youtube do utworu zespołu DIIV - Sometime (może ktoś skojarzy). Film został usunięty i za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Opiszę urywki, które pamiętam:
- główna aktorka - charakterystyczna uroda,...
Który film jest według was lepszy Hotel Zła czy Hotel Śmierci pod każdym względem.
Klimat
Strach
Brutalność itd oraz ogólna ocena, zapraszam do komentowania :D
Witam.
Szukam. Filmu z młodą dość znaną aktorką, gra dziewczynke uwiezioną w domu w którym codziennie powtarza się ten sam dzień a za oknem jest wieczna Mgła.
Wiem tylko tyle ze Christopher Walken gra tam "tak jakby bosa" który pojawia się kiedy dziewczyna daje zdaje sobie sprawę ze cos jest nie tak. Chyba w tym...
Szukam filmu w którym nastolatka (chyba popularna w szkole) pomaga ojcu w pracy i dba o jego odżywianie, ktoregos dnia do szkoly dochodzi nowy chlopak ktorego ona probuje poderwac ale z czasem sie okazuje ze jest on chyba gejem.Po pewnym czasie zakochuje sie ona w chłopaku ktory pracuje i jej ojca i wgl :D Ta...
Szukam filmu, pare lat temu na ofercie Cyfrowego Polsatu VOD moża było wykupić film co zaczynał sie "Brama do .... " albo "Wrota do..." , był zapewne to film fantasy, bo były w nim magiczne stworzenia, bo przejściu tych drzwi. Kojarzy mi sie z trillera ze chyba dzieciak jakiś miał jakąś księge. Prosze o pomoc.
Poszukuje filmu który widziałam w telewizji kilka lat temu, emitowany był późnym wieczorem,podzielony na chyba 3 odcinki.
Opowiadał o kobiecie, która była z tego co pamiętam prostytutką, szantażowaną. Miała dziecko, które mieszkało z babcią, oprawcy pokazywali kobiecie zdjęcia. Babcia dziecka została zamordowana,...
Witam wszystkich.
Szukam filmu, oto co pamiętam z niego:
Para, prawdopodobnie małżeństwo, z jakiś powodów (koniec świata? brak żywności albo coś podobnego) trafia na farmę. Mieszka na niej samotny mężczyzna. Potrafi on polować, jest dużo silniejszy niż mąż, bądź chłopak tamtej kobiety. Farma jest...
Oglądałem kiedyś w szkole film, w którym była klasa składająca się z uczniów różnej maści, pogladow i religii. Porobily się grupy ludzi tych samych poglądów i nikt nie chciał się jednoczyć. Opiekowała się ta klasa mloda kobieta z którą mieli najwięcej zajec, pamiętam też ze chyba chcieli tą klasę zlikwidować ale ona na...
więcej