Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, pamięta ktoś tytuł tego serialu?
W jednym odcinku był tam chyba ojciec i córka i byli w jakimś miejscu gdzie były dwie windy i gdy się jechało jedną z nich, na któreś piętro to się umierało, z tego powodu w tej jednej windzie były duchy. Była tam taka scena, że córka jechała w jednej windzie (tej...

Szukam świetnego filmu który oglądałam parę lat temu. Młode małżeństwo szukając mieszkania/domu trafia na wspólnotę domków w ładnej okolicy. Jest to okolica otoczona bramą, bardzo elegancka. Wita ich starsza pani, taka miła babcia. Młodzi wynajmują domek, po czasie okazuje się, że są w nim kamery. Ta babcia i jeszcze...

więcej

Witam serdecznie.. poszukuje tytułu filmu polskiego kobieta ginie w wypadku lub umiera nie pamietam trafia do nieba/czyśca? troche błądzi spotyka grupke dzieci zbłąkane dusze czekające na swoja kolej by zejść na ziemie... zgóry dzięki za pomoc :)

dwoje mlodych ludzi,przechodza kryzys.wyjazd ma na nowo rozbudzic w nich zanikaja milosc.gdy docieraja na miejsce zachowuja sie skandalicznie.smieca,plosza zwierzeta,zaklocaja spokoj lesnej gluszy.otaczajaca ich przyroda wypowiada im wojne.najgorszy byl moment gdy ktores(nie pamietam czy on czy ona) znajduje przed...

Poszukuje filmow dotyczacych tematu ciaza, starania sie o dziecko, porodu, wczesnego macierzynstwa, zmagan mamy i taty z dzieciakami itp. Nie interesuja mnie raczej filmy dokumentalne.

Znam tylko takie tytuly:

I kto to mowi 1, 2, 3
Plan B
Prawo ciazenia
Juno
Mama w opalach
Jak urodzic i nie zwariowac
9...

Szukam na prawde mocnego Horroru który na prawde straszy a nie tak jakieś gowienka dla dzieciaków. Jedyny godny polecenia przeze mnie to Shutter

Szukam filmu o dziewczynce z długimi kręconymi włosami która lubiła robić zdjęcia. Pamiętam poszczególne sceny np. wracała chyba ze szkoły przez pole i tak zaczepił ją facet w okularach i zaprowadził do swojej "kryjówki" która była pod ziemią gdzieś właśnie na tym polu. Ona tam z nim weszła on ją prawdopodobnie...

Oglądałam kiedyś film o zombie. Zaczął się sceną, w której był pokazany autobus pełen ludzi i kilku żołnierzy i wtedy napadły na nich zombie. Była kobieta z taką malutką córką na rękach, ona później została zarazona i umarła, a ojciec przeżył razem z tą córką. Później wrócili w dwójkę do domu i mieli tylko jesnego...

Prosze o wypisywanie najlepszych waszym zdaniem filmów gangsterskich, mafijnych....Ogolnie z takimi skurczybykami jak Abruzzi z skazanego na smierc

Witam :) chciałabym dowiedzieć się jaki tytuł nosi film o następującej fabule:
jest to film dość stary i zagraniczny ;) ...kobieta jest dekoratorką wnętrz a mężczyzna podrywaczem (dzwoniąc do kobiet puszcza muzykę z fortepianu)...mężczyzna jest jej klientem ...łączą ich takie same nr tel.