Szukam filmu animowanego Herkulesie, nie chodzi o ten z 97 roku. Pamiętam, że w tym,który na oglądałam Herkules miał do wykonania różne zadania, był tam np. taki wąż czy coś takiego z kilkoma głowami i jak on odcinał jedną to za chwile odrastała, zabił jakieś zwierze i przyniósł je do kogoś, no ogólnie wykonywał różne...
więcej
Akcja dzieje się w dżungli. Mogą to być lata 70 lub 80. Film pewnie również z tych lat.
Oddział żołnierzy (chyba amerykańskich) przedzierając się przez dżungle napotyka
łodzie i sieci rybackie. Nie wiedzą do kogo należą. Niszczą to znalezisko. Rwą sieci, uszkadzają łodzie. Okazuje się, że należą one do miejscowych...
Szukam filmu w kturym byli ostatni dwaj mężczyźni i pozatym same kobiety.
Akcja rozgrywala się chyba na jakimś statku kosmicznym.
Witam. Czy wie ktoś może, jak nazywają się te dwa filmy? Próbowałem je wiele razy odszukać, ale niestety nigdy się nie udało.
Pierwszy film :
Leciał min. kilkanaście lat temu, na TVP2. Głównym bohaterem był ok. 10 letni chłopiec, który chyba był sierotą. Zaprzyjaznił się z pewnym mężczyzną, który był magikiem. Ten...
Oglądałam kiedyś film, oppwiadał o młodym małżeństwie, któro spodziewało się dziecka. Ta kobieta chodzila do szkoly rodzenia i spotkala tam kolezanke, która wczesniej kilka razy poronila, zaczely sie przyjaznic,a pozniej jak ona znowu poronila to nikomu sie nie przyznala i nosiła sztuczny brzuch. Pozniej uprowadzila ta...
więcejSzukam jednego z tytułów, można powiedzieć epopei z tamtych lat, która kończy się jakoś w latach 80 i pokazuje początek "potęgi" gospodarczej Chin.
Witam.
Sen z powiek spędza mi pewien film. Nie pamiętam z niego zbyt wiele ale może uda wam się mi pomóc. Film to raczej dawne czasy i chyba akcja dzieje się gdzieś w Chinach, w każdym bądź razie mówimy tu na pewno o sztukach walki King fu. Główny aktor jest raczej mało znany. I teraz tak jedyna charakterystyczną...
Szukam filmu opowiadającego o historii dwóch osobnych miłości. Jenda dziewczyna zakochana w chłopaku ujeżdżającym byki a drugi historia sprzed wojny którą owa dziewczyna czyta z listów (czy pamiętnika) które mężczyzna w szpitalu pisał do swojej ukochane podczas wojny.
Prosze o odpowiedź kto widział :)