Mogę coś pomieszać, bo film widziałem dawno. W filmie występowała kobieta z mocno zdeformowaną twarzą, którą z tego względu prześladowano w dzieciństwie. Nosiła ona maskę, która wygląda jak normalna twarz. Brała udział (albo organizowała) konkurs piękności. Chyba zabijała uczestniczki. Na końcu filmy zdjęła maskę na...
więcejdawno temu ogladalem dobry film na faktach ktory rozgrywal sie gdzies w stanach... Opowiada on o czarnoskorym taksowkarzu i jego synu ktorzy zabijali ludzi jezdzac po miescie z ukrycia z bagaznika samochodu Pamietam jeszcze tyle ze zostali skazani na kare smierci na koncu filmy Morze ktos cos podpowie???
Szukam takiego filmu. Oglądałem go pewnie w późnych latach 80, albo wczesnych 90 w TVP. Film na 90% prod. francuskiej. Fabuła polega na tym, że dziadek zabiera swojego czarnoskórego(albo pochodzenia arabskiego) wnuka/siostrzeńca/bratanka- takiego 20 letniego do auta i jadą gdzieś na południe Francji. Ci kumple...
Szukam filmu w kturym byli ostatni dwaj mężczyźni i pozatym same kobiety.
Akcja rozgrywala się chyba na jakimś statku kosmicznym.
Chodzi mi coś tego typu:
Old School,
American Pie 1-6,
How High,
Wieczny Student 1-2,
Girl Next Door,
Chłopaczki z Sąsiedztwa,
Noc W Roxbury,
Ali G In Da House,
Jay i Cichy Bob Kontratakują,
Eurotrip,
Clerks 1-2,
Mrówki w Gaciach 1-2,
Chłopaki Na Ibizie,
Wedding Crashers,
Just Friends,...
... i pokazanym jakby z drugiej strony lub z nieba "świecie" jeszcze nienarodzonych dzieci. Bohaterka zaszła w ciążę, jej chłopak ją chyba w którymś momencie opuścił lub po prostu się pokłócili. Był jakiś chłopiec z lokami i kilkoro innych dzieci ok. 8 lat. Ten chłopiec był dzieckiem które bohaterka w sobie nosiła....
Witam.
Sen z powiek spędza mi pewien film. Nie pamiętam z niego zbyt wiele ale może uda wam się mi pomóc. Film to raczej dawne czasy i chyba akcja dzieje się gdzieś w Chinach, w każdym bądź razie mówimy tu na pewno o sztukach walki King fu. Główny aktor jest raczej mało znany. I teraz tak jedyna charakterystyczną...