Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moja mama miała kiedyś na kasecie nagrany film (rzekomo) pt. "Eutanazja". Był to z tego co wiem, film fabularny. Opowiadał o młodej dziennikarce, która spotyka mężczyznę, który opowiada się otwarcie za eutanazją. Wszystko świetnie, między tym dwojgiem rozwija się uczucie, kiedy to nagle dziewczyna dowiaduje się o tym,...

więcej

Szukam filmu - pamiętam ze dziewczyna mieszkała z ojcem, matka ją zostawiła i mieszka na pustyni z nowymi dziećmi i co roku na urodziny wysłała jej kaktusa. Więcej niestety nic. Ktoś coś?

Najpiękniejsze sceny tańca w filmie!! Bardzo zależy mi na waszych opiniach!! I nie chodzi mi o filmy typowo taneczne, ktore buduja cala historię na tańcu, lecz o zwykłe filmu, w których znalazł się taniec. czekam na wasze propozycje!!

Szukam tytułu filmu o ktorym ktoś mi mowił. Występowal w nim DiCaptrio oraz głowna fabula opierała sie na ziomeczku ktory zalozył FBI i na tymjak ono funkcjonuje cos takiego licze na pomoc z góry dzięki :)

Dlaczego filmy Nolana typu Interstellar czy Dark Knight są na przemian jeżeli chodzi o obraz , bądź to panoramiczne, bądź to obraz zajmuje całą powierzchnię monitora?

Pomocy ! Film jest bardzo specyficzny i oglądałam go pare lat do tyłu. Fabuła tyczy się pewnej fanki gwiazdora rocka (podobnego do Mansona z muzyką i outfitem) , która zgadza się spełniać jego zachcianki. Nie wiedząc na co się pisze szybko zaczyna żałować ponieważ muzyk zaczyna ją molestować jako sadysta . Jest on...

Niestety oglądałam tylko fragment, więc niewiele mogę powiedzieć. Dziewczyna wraz z jakimś chłopakiem poszukują informacji o jakimś bractwie, czy czymś w tym rodzaju, w tym celu przenoszą się w przeszłość na urodziny jakiejś ważnej osobistości, który czyta w myślach. Gdy ten odkrywa że są z przeszłości i zaczyna ich...

więcej

Niestety oglądałam tylko fragment, więc niewiele mogę powiedzieć. Dziewczyna wraz z jakimś chłopakiem poszukują informacji o jakimś bractwie, czy czymś w tym rodzaju, w tym celu przenoszą się w przeszłość na urodziny jakiejś ważnej osobistości, który czyta w myślach. Gdy ten odkrywa że są z przeszłości i zaczyna ich...

więcej

Pomocy ! Film jest bardzo specyficzny i oglądałam go pare lat do tyłu. Fabuła tyczy się pewnej fanki gwiazdora rocka (podobnego do Mansona z muzyką i outfitem) , która zgadza się spełniać jego zachcianki. Nie wiedząc na co się pisze szybko zaczyna żałować ponieważ muzyk zaczyna ją molestować jako sadysta . Jest on...

Męczy mnie to od kilku miesięcy - widziałam kiedyś film, w którym główny bohater jest w zakładzie psychiatrycznym i jest na nim prowadzona jakaś eksperymentalna metoda, która polega na tym, że ładują go w kaftan i zamykają w takiej szufladzie na trupy, jak w kostnicy. Są strasznie klaustrofobiczne ujęcia. Wujek google...

więcej