Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogladalem tylko chyba nawet niecala polowe filmu
Glowny bohater jest politykiem, poczatek filmu pokazuje jaki jest dobry i ma poparcie ale przegrywa wybory. W lazience w trakcie (?) lub chyba juz po wyborach poznał jakas dziewczynę, zainteresowali sie sobą. Pozniej pamietam tylko ze ten glowny bohater wstal rano i...

więcej

jw.

Wielki problem ze znalezieniem filmu. Wpisywałam już różne 'tytuły' w yt mając nadzieję, że jednak coś znajdę, niestety.

Kojarzę że był to film o mężczyźnie, któremu ktoś porwał żonę. Facet miał (bodajże) 13 (no właśnie czego) szans/godzin/dni/rund/zadań aby ją odnaleźć. Ciężko mi więcej dodać bo oglądałam go hmm...

więcej

Wiem jest to wrażliwy temat ale w tym filmie był tą wątek poboczny, oglądałem go chyba na Zone Europa kilka lat temu. Był to albo kraj z ameryki południowej Argentyna czy podobne lub Hiszpania z europy. Film opowiadał o młodych chłopakach włóczących się po ulicach, pamiętam scenę jak jeden chłopak został wykorzystany...

więcej

Cześć, szukam na piątkowe odmóżdżenie śmiesznej, głupawej komedii. Coś w klimacie Głupi i głupszy, zwłaszcza dwójki, gdzie jest totalnie debilnie, ale w jakiś taki mądry sposób, podobał mi się Ted 1, gdzie jest śmiesznie, prymitywnie, ale też o coś chodzi. Klimaty American Pie czy Straszny Film odpadają. Nie wiem, czy...

więcej

Szukam filmu, który oglądałam może jakieś 6/7 lat temu może i nawet trochę wcześniej.
Pamiętam tylko tyle, że pewna kobieta wybierała się na wakacje, więc poszła na przystanek autobusowy. Gdy już jej autobus podjeżdżał kobieta uległa wypadkowi. Wydaje mi się, że w przystanek wjechało jakieś auto. Kobieta straciła obie...

więcej

witam wszystkich, poszukuje filmu, hiszpanskiego, o dwuch siostrach zyjacych samotnie po smierci ojca i matki. pewnego dnia jedna z siostr przygarnia rannego mezczyzne...i nie wypuszcza z domu. co jakis czas podajac mu trucizne aby utrzmac go przy sobie. jedna z siostr jest bardzo religijna i czasami karze fizycznie ta...

więcej

Chłopak ucieka z domu, w którym mieszka z ojcem (ogólnie lekka patologia) ukrywa się w garażu u mężczyzny ojciec po niego przyjeżdża i wywiązuje się z tego awantura. Chłopak pomaga temu mężczyźnie, pojawia się bardzo ważny motyw z ogrodem. Rzecz jasna toczy się wątek miłosny, o ile dobrze pamiętam były dwie pary. Film...

więcej

Ostatnio oglądałem film "Królestwo" i przypomniał mi się podobny film ale nie potrafię sobie przypomnieć tytułu.
W tym filmie też był zamach ale historia była opowiedziana tak jakby z różnych punktów widzenia. Każda z postaci inaczej zapamiętała eksplozję lub strzał, już nie pamiętam czy to było to czy to ale chyba...

więcej

Cześć wszystkim. Szukam filmu w którym jest facet z rwą kulszową i ciągnie swoją nogę za sobą, nie pamiętam szczegółów ale wiem że film był o restauracji a jej wejście było na takim wzniesieniu. Tyle pamiętam niestety ponieważ było to bardzo dawno. Dziękuję za wszelką pomoc z góry