Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czesc! Ogladalem taki film troche chory psychicznie :D. A mianowicie był on o 4 przyjaciołach ktorzy mieli okolo 16 lat. Palili i wgl. Pewnego dnia wpadli na pomysl aby wysadzic poczte sasiada dynamitem. Po wybuchu dynamitu przeniesli sie do '' innego swiata''. jeden z bohaterow byl nie przytomny w tym lesie. Było 3...

więcej

poleccie cos

Film traktował o jakimś starszym gościu, niegdyś popularnym iluzjoniście. Obecnie występuje w podrzędnych pokazach dla garstki widzów(chyba miało to związek z wpadką w jednym z występów-sztuczka z ukrytą kartą?). Z jakiegoś powodu (nie wiem jakiego) otrzymuje drugą szansę powrotu na szczyt. Być może mi się poplątały...

więcej

Jakieś 7 lat temu oglądałam komedię w stylu American Pie. Film może być starszy niż 7 lat...sama nie wiem. Nie pamiętam tytułu a jedyna rzecz jaką dobrze pamiętam z tego filmu to to, że była tam sztuczna, gadająca cip*a. Kojarzy ktoś ten film ?

Witam, tak jak w temacie poszukuję takiego filmu. Trochę scen jest w tym filmiku od 2:20.

https://www.youtube.com/watch?v=j-AV7_HSNAw

Z góry dziękuję za pomoc w szukaniu :)

Witam . Kiedyś oglądałem film o mieście czy świecie bez zasad stworzonym przez naukowca miasto zamieszkujące bylo bez roboty albo androidy główną postacią był jak dobrze pamiętam Policjant który chciał temu wszystkiemu zapobiec i kobieta robot z ludzkimi wspomnieniami . Kojarzy ktoś ten film ?

Witam ! Czy zna ktoś podobny film do http://www.filmweb.pl/Kontrolerzy z góry dziękuje.

Witam. Poszukuję filmów, których wstępem jest piosenka. Taka, która na starcie nada klimat całej reszcie. Uwielbiam sci-fi i fantasy, podróże w czasie. To główna tematyka, ale chętnie obejrzę też coś spoza :) Ktoś chciałby coś polecić? :)

Witam, szukam filmu mniej więcej z lat 2000-2010 który rozpoczynał się sceną na jakiejś pustyni i był tak snajper oraz jego pomocnik (ustalał położenie celów) którzy atakowali jakiś konwój który jechał przez tą pustynie, i potem ich ostrzelano i ten pomocnik zginął, tyle pamiętam. Pomocy !!!