Witam, szukam filmu mniej więcej z lat 2000-2010 który rozpoczynał się sceną na jakiejś pustyni i był tak snajper oraz jego pomocnik (ustalał położenie celów) którzy atakowali jakiś konwój który jechał przez tą pustynie, i potem ich ostrzelano i ten pomocnik zginął, tyle pamiętam. Pomocy !!!
poszukuje tytułu filmu o straznikiu psychopacie który chronił parkingu.
znalazł jakąś kobietę którą chciał zabić a ona musiała przed nim ciekać na najwyższe piętro windy ktoś coś?
nazwa filmu była prawdopodobnie w stylu
piętro *i jakiś numer
winda*i jakiś numer
rok 0d 2000 do 2011
USA
Film raczej nisko budżetowy. Główny aktor, jakoś dwudziestoparoletni max trzydziestoletni mężczyzna mieszka ze swoją dziewczyną/żoną w schronie, czy bunkrze. Ten schron był chyba nawet całkowicie zasypany pod ziemią, a na pewno na odludziu w jakimś lesie. Schron jest urządzony jak zwykłe mieszkanie. Chłopak ma paranoję...
więcej
Jak wyżej, pamiętam, że oglądałam go w TV dobre 10 lat temu, może więcej. Był chyba o dziewczynie, która była upośledzona lub coś w tym stylu, CHYBA przenosiła się pomiędzy rodzinami przez cały czas bo nikt nie chciał się nią opiekować.
Pamiętam scenę jak siedzi przy stole wraz z jakimis ludźmi i jedzą obiad. Ona...
Szukam filmów opowiadających histrię koni lub z motywem koni np. Niezwyciężony Secretariat, Zaklinacz koni lub Czas wojny. Z góry dzięki ;)
Jak w temacie:)
przeszłam przez tyle gniotów lub tragicznych zakończeń że się poddaje,mam dość pomóżcie!
Szukam filmów podobnych do:
Spacer w chmurach
Oświadczyny po irlandzku
Dom nad jeziorem
Czekam z niecierpliwością na wiadomości od Was:)
Poszukuje serialu z dzieciństwa chce odświeżyć wspomnienia nie pamiętam właśnie tytułu był puszczany w telewizji dawnej jako plus lub polonia był puszczany ok roku 2000 miałem wtedy jakieś 6 7 lat ale pamiętam mniej więcej o czym był był o jakimś podwodnym świecie w którym były jakieś 4 kryształy był największy...
witam, od jakiegoś czasu szukam pięciu filmów. jeśli ktoś za jakikolwiek z nich to byłbym niezmiernie wdzięczny za tytuły :)
1. amerykańska komedia ~2000 rok, w roli głównej biały mężczyzna i czarna, grubsza kobieta, która jeździ żółtą taksówką. nie jestem pewien, ale chyba to nie była zwykła taksówka tylko z...
Cześć, szukam filmu, który nie wyglądał na komedie, a był raczej jakimś filmem akcji.
Ów film leciał już ze 2/3 lata temu na canal+, bądź HBO (tytuł niestety nie został zapisany), a scena na jaką akurat natrafiłem odbywała się w lesie, podczas pościgu jakiegoś gościa.
Ten korzystając z wychodka, schował się w nim i...
Czy macie takie filmy, na które natrafiliście przypadkiem, poszliście do kina z braku innego wyboru, natknęliście się gdzieś i okazały sie wybitne i szczególnie je zapamiętaliście po seansie?
I w drugą stronę, czy czekaliście na jakiś film wyjątkowo długo i okazał się klapą?
Zaskoczcie mnie prosze :)