Film na pewno jest nowy, bardziej nowy niż stary, raczej młodzieżowy, o dwójce ludzi (nastolatków?), którzy są już ze sobą bardzo długo i nigdy nie mieli nikogo innego i ich znajomym jakby to nie odpowiada, nie potrafią do konca tego zrozumieć, a oni są ze sobą szczęśliwi... wiem, opis dość marny, ale tylko tyle...
Hejo, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie bajka z dzieciństwa o czarnym koniu, który ma na pysku plamkę w kształcie błyskawicy. W ogóle ten koń chyba się tak nawet nazywa. Możecie pomóc? Będę wdzięczna!
Hej,
poszukuję filmów z motywem dziecka, które w młodości zaginęło, a po latach powraca do rodziny.
Znam:
Olivier, Olivier
Droga do Saliny
The Imposter
Mam pytanko względem 2 kreskówek
1.Chyba Porky chodzi po las vegas i znajduje pieniądz chce wydać na żarcie ale duszek podpowiada idz na automaty idz na ruletkę itp
Na koniec wszystko traci
Duszek znajduje kolejnego
2.Królik Bugs idzie do Saloonu gdzie myli jednorękiego bandytę z telefonem
Ciągnie za wajchę i mówi...
Witam wszystkich. Mam problem z odnalezieniem filmu. Postaram się go z grubsza opisać. Film opowiada wielkim mężczyźnie żyjącym samotnie na farmie. Pewnego dnia zjawia się u niego piękna kobieta która nie ma się gdzie podziać lub on ją znajduje w okolicy nieprzytomną - coś w tym stylu. Okazuje się że gość jest trochę...
więcej
Witam
Poszukuję filmu produkcji USA, produkcja około 2010-2013. Opowiada historię pary która poznała się gdy ona przyjechała w ramach wymiany studenckiej do USA. Jednak traci wizę i musi wracać do Anglii(Londyn).
Z tego co pamiętam to film raczej nisko budżetowy chyba melodramat?
Film w którym główną rolę grały dzieci w pieluchach. Jedna dziewczynka chyba nazywała się Tina miała blond włosy i rozowa sukienkę i chlopczyk w ciemnych łóżkach miał ubrana niebieska koszulkę. Ogólnie chodziło o to ze każde z dzieci miało jednego rodzica. Odprowadzili dzieci do opiekunki starszej pani która miała za...
więcej