Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chodzi mi glownie aspekty psychologiczne. Co taka osoba czuje, jak uczy sie zyc bez wzroku itp

Witam, od jakiegoś czasu nękają mnie dwa filmy, tzn strzępki informacji z tych filmów. Jest prośba czy ktoś kojarzy:
obydwa filmy są z lat 90' (prawdopodobnie :)
1- coś o granicy życia i śmierci, scena jak wkładają gościa w biały skafander żeby nie popadł w hipotermię. Gościu leży na jakimś stole.
2- grupa ludzi...

Film lub serial widziany około 15 lat temu, akcja nazistowski obóz koncentracyjny, motyw miłosny - prawdopodobnie pomiędzy więźniami.
Z góry dziękuję za pomoc.

Witam :)
Nie znam zbyt wielu szczegółów, ale myślę, że ktoś znajdzie ten film! :)
Przeszukałam już pół Internetu i nadal nie mogę go namierzyć, więc wierzę w was :)

Jest to horror/thriller
Młoda dziewczyna
Nawiedza (?) ją jakieś stworzenie, które robi jej krzywdę (tnie jej ręce, bije itp.)
Tak naprawdę to...

więcej

Jednego nie kumam, skoro Eliot miał informacje na temat tego gangstera, to czemu ich nie ujawnił policji, jak się dowiedział, że Shilla (nie wiem jak to się pisze) nie żyje?

Znacie filmy młodzieżowe???

nie pamiętam tytułu był chyba na walentynki. z cena z filmu była taka że facet obcy wręczył kobiecie kwiaty

Byl to film gdzie ojciec posyla syna na ziemie z takim jakby mieczem w ziemi I niogl go wyjac wie ktos o co chodzi?-prosze o pomoc

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Byl to film gdzie ojciec posyla syna na ziemie z takim jakby mieczem w ziemi I niogl go wyjac wie ktos o co chodzi?-prosze o pomoc