Tyle pamietam:
1. Akcja dzieje się w przyszłości. Stare budynki. Wojna o jedzenie i przetrwanie.
2. Bohater filmu wyciaga markowe buty (nike albo adidas) i mowi ze sa najlepsze i takich juz nie robia (cos w tym stylu) a może byl tylko na nich napis 2000rok.... i biegał w tych adasiach.
3. Na ulicach jest dostępny...
1.Szukam filmów gdzie opowiadają lub występują osoby niepełnosprawne. Lub film o niepełnosprawnych.
2.Szukam filmów gdzie można wzruszyć się w końcówce filmu
DZiewczynka mieszka z ojcem na wyspie, ale on musi wyjechac. Dziewczynka zostaje sama. Na wyspie pojawiaja sie turysci i jeszcze ludzie w stylu 'piraci'
Jedyne co pamiętam to że na rozpoczęciu filmu leciała piosenka a właściwie melodia gwizdana- taka miła spokojna optymistyczna melodia, nie pamiętam późniejszych słów ale na 100% po angielsku bo film tez na 100% anglojęzyczny, na 99% komedia. Film nagrałam w ciągu ost. miesiąca i przypadkowo został skasowany zanim...
Szukam filmu który kiedyś oglądałem ale niewiele z niego pamiętam. Pamiętam z niego tylko taka kluczową (chyba) scena kiedy bohater(chyba) siedzi wieczorem na ławce i czeka na kogoś. Ta scena powtarza się w filmie kilka razy. W filmie chyba jest o podróżach w czasie przy pomocy walizki/kuferka (chyba) ale nie mam...
poszukuje filmu który oglądałam kilka lat temu , mianowicie był on o małżeństwie które szukało swojej córki porwanej gdy była mała , po kilkunastu latach do ich domu przychodzi młoda dziewczyna twierdząc że to ona jest ich córką .. dokładnie nie pamiętam ale ojciec nie wierzył że to ona i ta dziewczyna miała romans z...
więcej
Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać.
Można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał, przyjmujemy, że 5. Zaleca się...