Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu .nie pamiętam tytułu ani czy to polski. chyba był w walentynki.
Coś że kobieta na ulicy nagle dostaje kwiaty od nieznajomego.

Jakiś dobry, ciekawy film (tylko nie sci-fi) na sobotni wieczór. Wiem, że znajdę milion propozycji bez zaśmiecania forum, ale przemawia przeze mnie desperacja, bo nie umiem się zdecydować na żaden już drugą godzinę :< Z góry dzięki!

Hej, szukam filmu gdzie kobieta zabijała swoich kochanków, wywołując u nich zawał serca, jakąś maścią. Film zobaczyłam kilka late teamu na tvp 1 ale nie pamiętam tytułu. Pomoże ktoś?

Cześć,

kilka lat temu (6-10) widziałem w telewizji ciekawy dokument o malarzu, którego sztuka była dość osobliwa - malował postaci z dużymi nosami. Obrazy były dość karykaturalne, ale jednocześnie utrzymane w stylu kreskówki, nie były w żaden sposób fotorealistyczne. Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że muzyka tam...

więcej

Cześć.
Szukam filmu lub serialu, który oglądałem najpewniej na początku lat 90-tych, w telewizji publicznej. Gatunek to science-fiction, najpewniej dla młodzieży, gdyż bohaterem był dzieciak, może nastolatek, imieniem, zdaje się, Jimmy. Akcja rozpoczynała się na Ziemi, w przyszłości. Krajobraz pozbawiony był...

Był to prawdopodobnie film brytyjski i częściowo (na tej zasadzie, co "Rydwany ognia") oparty na faktach. Akcja filmu rozgrywała się bardzo dawno temu, chyba nawet przed I wojną światową. Angielski zespół został zaproszony na prestiżowy turniej piłkarski, taki jak gdyby pierwowzór dzisiejszej Ligi Mistrzów, grały tam...

więcej