Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Obydwa filmy były dla mnie genialne, chętnie obejrzałabym coś podobnego, zna ktoś?

Jak w temacie - szczatkowe informacje ktore pamietam:
- rzecz dzieje sie w lesie (ale nie pamietam czy caly film)
- glowne bohaterki to dwie przyjaciolki ktore w tym lesie sie jakos znalazly
- niestety w tym samym lesie znalazla sie jakas grupa potencjalnie niebezpiecznych osob, bodajze poszukiwanych przez...

Witam, szukam ciekawych filmów/seriali o tematyce czasów sredniowiecza i wstecz nawet do prehistorii ;)

Witam,
Szukam filmu z lat 90 o chłopaku, który pobił rekord w jakieś grze w barze efektem czego odwiedzili go kosmici z prośbą o pomoc w jakiś kosmicznych wojnach. Oczywiście ziomek się zgodził i walczył po stronie tych dobrych. Tytułem filmu prawdopodobnie jest tytuł tej gry. Sprawdzałem coś w stylu: Kosmiczny...

Był w latach 90
Pamiętam że dzwoni budzik a facet rozwalił go wielkim młotem
Wziął jakieś szelki (czy gumę) końcówkę przybił do podłogi skoczył za okno wyrwał jakieś kwiatki z ogródka i znowu znalazł się w pokoju

Nie pamiętam, kiedy widziałam ten film, ale byłam mała.
Pamiętam tylko, że dziewczynka jechała na różowym rowerku przez las, mężczyzna ją zgwałcił, a potem zabił.

Poszukuję filmu animowanego z dzieciństwa. Niestety pamiętam jedynie kilka scen, które mogą was naprowadzić. Oglądałem go na TVP1 koło roku 2002-2004. Charakteryzował się dość mroczną, komiksową grafiką.
1. Pierwsza scena to pobojowisko. Wśród ciał poległych ludzi (ubranych jedynie w skórzane opaski i biżuterię)...