Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film dość stary napewno ogladalam go jakie 15 lat temu.Czterech chlopcow maja domek na drzewie w lesie dojeżdżają do niego rowerami .Pewnego dnia ukrywa się tam ranny przestepca...tvp1 tlumaczyla jego tytul na polski" tylko dla chlopcow" ale napewno to nie jest jego prawdziwy tytul...???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zapraszam do typowania.

Kiedy film jest dobry albo przynosi dużo kasy wiadomo że bedzie druga część ( no może z wyjątkiem Tytanika :) ), ale czy kolejny film dorówna pierwszemu a może będzie lepszy ? Jakie są wasze opinie na ten temat? Ja myśle że tak ale sporadycznie przykładem może być np. Terminator 2 jest gienialny i o niebo lepszy od...

więcej

Pamiętam niestety tylko fragment film jest o miłości, i w pewnym momencie jest ślub gdy wychodzą z kościoła z gości wstają muzycy i zaczynają grać piosenkę ? wiem ze mało to precyzyjne ale moze ktoś z was kojarzy

Drodzy koledzy koleżanki!

Nie jestem pewien, ale wydaję mi się że serial którego poszukuję leciał na HBO lub może AXN. W tym serialu kobiety pracowały w luksusowej agencji towarzyskiej, ale oprócz motywu pracy jaką miały fabuła odnosiła się do ich perypetii życiowych.

Ktoś zna tytuł??? - pozdrawiam

Czesc wszystkim. Szukam pewnego filmu ktory dosc dawno ogladalem. Pamietam z tego filmi tylko koncowke. Chodzi o to, ze osoba X probowala zabic osobe Y. Akcja konczyla sie "gdzies w gorach?" cos ala zburzony zamek a zostaly tylko fundamenty. Osoba X probowala zabic osobe Y z broni snajperskiej sterowanej z pilota czy...

więcej

film o dwóch łowcach nagród, jeden z nich był byłym bejsbolistą, a drugi meksykaninem. Dostali w nim zlecenie na innego "meksykańca" i rywalizowali ze sobą. Film prawdopodobnie z lat 80., taka sensacjo-komedia

Sporo osób tutaj szuka filmu, więc może mi się też uda :)
Film oglądałem w TV kilka ładnych lat temu. Więc to może być film z lat 90 lub wczesnych 2000.
Z tego co pamiętam, grupa nieznanych sobie ludzi trafiła do klatek(pomieszczeń). Musieli przez nie przechodzić, a niektóre były pułapkami. Jak się okazało, tam...