Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W jakim filmie wysiadając z samochodu Dominic Purcell zostaje śmiertelnie potracony przez samochod.Gral w filmie- Skazany na smierc.Jesli ktoś zna tytul tego filmu to proszę go podac.dziekuje.

użytkownik usunięty

Witam, poszukuję filmu którego nie obejrzałam całego kilka lat temu. Pamiętam zaledwie kilka szczegółów. Władca poślubił młodą księżniczkę/kobietę. W nocy poślubną mieli uczestniczyć koledzy żołnierze, ale księżniczka ich wyprosiła. Książę/władca zasnął w dniu nocy poślubnej. Przez kilka lat nie pojawił się potomek...

Szukam filmu i jednego serialu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90` albo wczesnych 2000, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał...

Witam, od jakiegoś czasu poszukuję filmu, w którym fabuła przedstawiała się mniej więcej następująco:
- w posiadłości pojawił się młody człowiek i zakochał się w córce właściciela,
- córka właściciela (prawdopodobnie miała rude włosy) była chora na jakąś dziwną chorobę (pod wpływem wzruszeń lub podniecenia, dostawała...

więcej

Szukam tytułu filmu, leciał na TCM bardzo, bardzo dawno, utkwił mi w pamięci niestety nie mogę znaleźć tytułu. Film starszy, lata 40-60, akcja w Ameryce, romans, komedia. Kobieta wyjeżdża do obcego miasta, dostaje klucze do czyjegoś mieszkania, do tego samego mieszkania klucze ma facet, pilot który akurat przylatuje....

więcej

Witam. Może spośród tych, którzy przeczytają ten post uda się dojść do celu. Kilka lat temu... Był to rok ok. 2011 (?) Oglądałem film w telewizji, którego tytułu za nic nie mogę sobie przypomnieć. Znacznę od tego, że był to film bardziej romantyczny... Mówił o dziewczynie, która straciła rodziców. Jej życie jest...

Witam mam pytanie. Szukam filmu ,w którym końcowa akcja wyglądała,że 2 ludzi siedziało na ławce,jeden poleciał do nieba,drugi do piekła,taki motyw był. Czy może ktoś mi pomóc? :D

Film dość stary, pamiętam że oglądałem go dawno i chyba był realistycznie animowany (a przynajmiej tak mówił mi ojciec) była tam grupka ludzi w zniszczonym już świecie, walczyli z "potworami" z tego co pamiętam były pomarańczowe i się świeciły. Przypomniałmu się ten film i koniecznie muszę go obejżeć :v Z góry dzięki...

więcej

Szukam filmu!
Chłopak miał zabawkę-rekina z napisem "Australia".
Wchodził z szoferem (taksiarzem?) po pionowej skale, gdzie mu ten rekinek spadł.
Owy chłopak udawał, że nie zna języka (portugalski?).
Kierowca otworzył okno tego ziomeczka i jakieś lasie się rzucały, z czego jedna zdjęła mu szalik.
Przepraszam, że...

więcej

Fabuła dotyczy tego, że kobieta załamuje się psychicznie po tym jak jej mąż trafia do więzienia. Po opuszczeniu zakładu karnego dalej wiodą wspólne życie, przy czym ona dalej ma pewne problemy. Dostaje tabletki od lekarza, które mają negatywny wpływ na jej zachowanie. Po pewnym czasie nieświadomie zabija męża(chyba...