Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmów o muzyce klasycznej typu Amadeus, proszę o tytuły

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, potrzebuję pomocy w odszukaniu tytułu filmu.
Film jest o miłości a akcja toczy się w wielkim mieście w Ameryce.
Głowna bohaterka jest tancerką a główny bohater pracuje w sklepie elektronicznym gdzie zajmują się też naprawą sprzętu rtv. Pewnego dnia naprawia on kamerę na której był nagrany film i występowała w...

więcej

Kilka lat temu obejrzałem nie do końca film, w którym w jakimś meksykańskim/hiszpańskim(dokładnie nie pamiętam, ale takie klimaty) ciężarówka wysadziła stację benzynową/wybuchły jakieś chemikalia(tego również dokładnie nie pamiętam), wydaje mi się, że odbywał się jakiś festiwal(ale pewności nie mam) a ludzie po wypadku...

więcej

Mianowicie chodzi o film w którym kobieta ma męża i kochanka poznała go przypadkowo . W końcu zaczyna coraz częściej się z nim widywac i zdradzać swego męża, jest scena np ze mówi że musi iść do domu on nie chce jej wypuścić i na korytarzu dogania ja i zaczynają się kochać , ona nie potrafi mu odmowic. Może ktoś zna ?

Witam. Pierwszy raz mam sytauację, że nijak nie mogę przypomnieć sobie tytułu filmu ani znaleźć po opisie a pamiętam, że bardzo mi się podobał. To co pamiętam to to, że jakiś uciekinier (nie jestem pewien czy nie był postrzelony) wylądował w domu jakiegoś faceta i chciał go sterroryzować, ale role się szybko odwróciły...

więcej

Witam,podacie mi jakieś fajne horrory z motywem Nawiedzonego domu?

Poszukuje filmów o tematyce kobieta w wojsku lub w jakieś jednostce specjalnej .

Szukam azjatyckiech filmów, które nie są o samurajach i wojnie. (Wojna może być jako tło) Chciałabym obejrzeć coś takiego co ukaże normalną historię na dowolny temat. Zauważyłam, że Azjaci tworzą głównie filmy wojenne, akcji lub o legendach czy samurajach. Coś ja Polacy ciągle wałkują II wojne i powstania. Nie mam nic...

więcej

Było to mniej więcej tak:
Był wypadek samochodowy gdzieś na odludziu,
dziewczynka potrącona na rowerze, ale nie odnaleziono jej ciała.
Rodzina odpuściła poszukiwania po paru latach, ale ojciec przez następne lata wytrwale szuka na ulicach miast USA zaginionej córki. To nieprawdopodobne - ale w końcu znajduje ją...

więcej