Chodzi mi o takie podzielone na pare różnych opowiadań, najlepiej jakieś mroczne z pogranicza thrillera. Polecicie jakieś ??
Tytuł filmu o porwaniu samolotu.
Witam. Poszukuje filmu którego tytułu nie pamiętam, a jego akcja toczy się w samolocie, którym leci córka właściciela lini lotniczych wraz z przyjaciółmi, na wakacje w nagrodę za skończenie szkoły, urządzają imprezę w samolocie i podczas lotu samolot zostaje opanowany przez załogę,...
Witam szukam filmy kiedyś oglądałem więc pamietam jedną ze scen opowiem ja dosyc dokładnie: Facet zbudował mechanizm który go zabija a jakieś hohliki zabieraja jego duszę był też telefon w tle że dostał dotacje na badania w wysokości 500tys $ .
Inna ze scen jest taka: kobieta pracuje w restauracji i własnie do niej do...
Nie wiem czy ten temat już był ale szukam takiej animacji. Była cała niema w takim gangsterskim stylu była tam stara babcia i cudy koleś i jeszcze jakiś pies chyba. Chodziło tam o jakieś zakłady na wyścigi na rowerach takich stacjonarnych. Klimat to takie jak mówiłem lata 80 czy coś i chciałbym wiedzieć ten tytuł.
Poszukuje filmu, którego fabuła kręci się w pobliżu tamy, opowiada o historii pewnego
małżeństwa (tam mi się przynajmniej wydaje), tamę budował/projektował ojciec mężczyzny.
Pewnego dnia dochodzi do wypadku i tama zaczyna pękać i mężczyzna wraz z ojcem i
synem rusz na pomoc, by ratować tamę. Była żona bardzo się...
znacie jakieś podobne filmy do: "Czarnobyl Reaktor Strachu" i "Tragedia na przełęczy Diatłowa" ??? są to takie horror z elementami przygody. w skrócie grupka znajomych wyrusza w poszukiwaniu wrażeń w nieznane i akcja się rozkręca...
Witam, poszukuje pinie filmu. Film jest ten o autach. W filmie ulepszają auto, nie pamiętam już jakie :( Pewien kierowca musi pobić tym autem jakiś czas, żeby je sprzedać za ustaloną cenę.
Później chyba sprzedał swoje puchary ten kierowca i kupił te auto, żeby wygrać jakiś tam wyścig.
Oglądałam film parę lat temu i nie mam pojęcia jak się nazywał.
Film zaczynał się tak: Był sobie chłopiec, który biegał z psem po zielonej łące. Pies pobiegł przed siebie, wyszedł na ulicę i wpadł pod samochód. Chłopiec po chwili dobiegł do psa, dotknął go, a ten wstał i pobiegł dalej.
Później pamiętam scenę, gdzie...