Poszukuję pewnego filmu = Pamiętam bardzo niewiele jednakże akcja działa się w okół bogatego gościa, który lubił sobie przyćpać. Miał dziewczynę blondynkę, która zdradzała go z jego najlepszym kumplem. W pewnym momencie się o tym dowiedział. Wydaje mi się że akcja toczyła się w Teksasie, ale tego już nie jestem pewny....
więcejPoszukuję pewnego filmu = Pamiętam bardzo niewiele jednakże akcja działa się w okół bogatego gościa, który lubił sobie przyćpać. Miał dziewczynę blondynkę, która zdradzała go z jego najlepszym kumplem. W pewnym momencie się o tym dowiedział. Wydaje mi się że akcja toczyła się w Teksasie, ale tego już nie jestem pewny....
więcejPoszukuję pewnego filmu = Pamiętam bardzo niewiele jednakże akcja działa się w okół bogatego gościa, który lubił sobie przyćpać. Miał dziewczynę blondynkę, która zdradzała go z jego najlepszym kumplem. W pewnym momencie się o tym dowiedział. Wydaje mi się że akcja toczyła się w Teksasie, ale tego już nie jestem pewny....
więcejInny to odkrywa, walczą, tamten ląduje na skarpie ze złamaną nogą. Żeby przeżyć musi zjeść tego drugiego. Coś w tym stylu. Ktoś kojarzy?
szukam filmu z Kevinem Baconem, w którym zagrał mordercę. Bardzo dużo opisałam ale nie znam wiecej faktów :D
Przykłady tego typu jakie oglądałem to:
1. Pozwól mi wejść
2. Metamorfoza (2007)
3. Piła mechaniczna 3D
Bardziej jak 1 i 2 gdzie "zło" stereotyp itd, pomaga słabszym, i inne tego typu. Ciężko znaleźć taką tematykę, dlatego pytam czy znacie jakieś filmy tego typu, są niezwykle interesujące.
Polećcie mi klasycznie skonstruowane filmy o miłości, żeby bohaterowie najpierw byli dość antagonistyczni, albo niedopasowani a potem się zakochiwali. Najchętniej niskobudżetowe, nieznane (ostatnio podobał mi się The Good Dick). Moje ulubione to: Biały Pałac, Ogłoszenie, Swaty, Much Ado About Nothing (wersja z Damianem...
więcejBogaty biznesmen cierpi na jakąś chorobę, przez którą musi zabijać i nie może się powstrzymać. Ma żonę i córkę, jakoś na końcu filmu okazuje się że jego córka odziedziczyła po nim to schorzenie, kogoś zamordowała ale jej ojciec to zatuszował
Witam, niedawno oglądałem taki film którego tytuł zapomniałem a pamiętam go jak przez mgłe, może ktoś skojarzy coś. Na początku była jakaś dziewczynka która została przejechana przez ciężarówkę w dalszej części filmu okazało się , że ona żyje i jest alpinistką. Była też tam jakaś szkoła która okazała się jakaś...