Witam, niedawno oglądałem taki film którego tytuł zapomniałem a pamiętam go jak przez mgłe, może ktoś skojarzy coś. Na początku była jakaś dziewczynka która została przejechana przez ciężarówkę w dalszej części filmu okazało się , że ona żyje i jest alpinistką. Była też tam jakaś szkoła która okazała się jakaś...
Facet w barze upija się i opowiada przypadkowemu mężczyźnie o swoim szefie i po jakimś czasie dowiaduje się że szef nie żyje. Chodzi o to że te osoby z którymi miał problemy i o których opowiadał wkrótce giną.
Recenzja "Nienawistnej ósemki" Quentina Tarantino.
W niej: O tym jak wypada jego ósmy film i jak sprawdza się stara ekipa z pierwszych filmów reżysera. Trochę o samym Quentinie i jego osobliwym stylu. W na końcu, ile jest Tarantino w Tarantino i czy trzy godziny to nie za dużo nawet w jego przypadku? Zapraszam do...
Nie wiem za bardzo jak to ubrać w słowa... może grał ktoś tutaj w serię Assasin's Creed? Był tam wątek o pewnej rasie, tzw. Pierwszej Cywilizacji, Prekursorach która stworzyła ludzi jako swoich niewolników, potem z nimi walczyła, następnie był wielki kataklizm itd. Podobny wątek był w filmie Prometeusz (tam taka...
Szukam filmu w którym była scenka z magazynem narkotykowym, w trakcie tej sceny został puszczony Dubstep. To był film akcji na pewno, oglądałem go w 2013/2014 roku, on był swojego czasu na youtubie.. a teraz nie mogę znaleźć, a fajny dubstep był.
Chciałbym znaleźć serial z wielką ilością piersi.. choć poza rzymem nic ciekawego nie ma -.- Jakieś propozycje?
Fabuła opierała się na zemście za śmierć ukochanej, z zespołu. Bohater odradza się (podobnie jak w filmie"Kruk") i chcąc być z ukochaną musi zemścić się na mordercach. Posiada nadprzyrodzone moce ma Black metalowy chyba, bądź gotycki wygląd (też podobnie jak w "Kruku") akcja dzieje się głównie w nocy, w mieście, które...
więcej