Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, w skrócie - obejrzałem już sporo horrorów opartych na faktach (przytoczę kilka z nich - te które pamiętam);

- Amityville
- Udręczeni
- Obecność
- Egz. Emilly Rose
- Teksańska Masakra (...)
- Demony
- Anabelle
- Jako w piekle tak i na Ziemi
- I zbaw nas od zlego
- Sierota

Hmm było jeszcze tego...

Jakieś dobry kryminał od 2008 do 2015 roku

Szukam filmów o miłości ludzi w średnim lub starszym wieku typu "Piąta pora roku" czy "Dwoje do poprawki"

Cześć szukam tytułu filmu w którym dwóch murzynów poderwało dziewczyny i poszło do nich uprawiać seks ale u jednej z par dziewczyna zapytała się faceta czy ma prezerwatywy a on ich nie mial i poszedł z tym drugim do sklepu no i jak wrocił ze sklepu okazało się że coś z nimi jest nie tak no i ogólnie później było tak że...

więcej

Widziałem go jakieś co najmniej z 5 lat temu jak nie później.
Wiem tyle że gość w filmie jeździł samochodem przez dużą część filmu, miał on dostarczyć jakąś paczkę, nie wiedział co tam jest i co przewozi.
Pamiętam że miał on taką bilę czarną, kulę zgadulę i zadawał jej pytania.
Niestety nic wiecej nie wiem.

dajcie jakas propozycje na szybko

hej szukam filmu - starszy gość z młodszym chłopakiem (swoim studentem?) chcą zrobić apokalipsę, bo świat jest zły ( ta są świrnięci) była jakaś stara Biblia trup (jeden z czterech ciał) a przy trupach kartki z tej Biblii. ukrywali się w kościele chyba a jak młody za namowami siostry chciał zrezygnować to stary go...

Witam!
Piszę odnośnie filmu nie pamiętam za wiele ale może będziecie mi w stanie pomóc.
Otóż w tym filmie była pewna grupa ludzi, jakiś gang na pewno był tam jakiś stary azjata który potrafił paląc szluga schować go w buzi, ciągle palącego się.
Robili oni jakiś podkop w piwnicy w domu który wynajmowali u jakiejś...

więcej

pamietam tylko,ze byla dziewczyna ktora nalezala do bandy,ktora z kolei zaczepiala ludzi po dzielnicy

Szukam serialu komediowego, który leciał jakieś 15 lat temu na (chyba) RTL7, o grubym, łysym (z kępką włosów na czubku głowy) gościu, który non stop się denerwował itp. Coś kojarzy mi się tytuł "Łysol", ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego serialu. Pamięta ktoś?