Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś fajne jakieś fajne westerny ? Jak tak to pisać(widziałem Django i Tańczący z wilkami)

Najlepiej jakby były osadzone w śnieżnej atmosferze jak Nienawistna Ósemka,The Timber czy Zjawa.Dziękuje za odpowiedzi ;)

Witam. Poszukuję filmu o pewnym tytule tzn. tytuł zawierał imię głównej aktorki, a poźniej było chyba majtki, lizaki czy cuś takieg np. (Aariela, Majtki i Lizaki) coś w tym stylu. Dziewczyna mieszkała z bratem i mamą, później jej mama poznała mężczynzę, który prawdopodobnie pracował w kwiaciarni. Dziewczyna cały czas...

więcej

użytkownik usunięty

Witam.
Szukam filmu w którym główna role gra aktorka (podobna bardzo do Joanny Koroniewskiej z M jak Miłość) Również blondynka.

Wątek filmu polega na tym że główna aktorka 10 lat przed wydarzeniami w filmie widziała morderstwo. W filmie ma bogatego (dość) męża i dobrą przyjaciółkę.
Gość którego widziała wynajmuje...

więcej

Szukam filmu. Początek dzieje się gdzieś na południu Europy (Hiszpania albo Francja) córka bossa mafii, która nic nie wie o zawodzie ojca idzie na zakupy, kupuje sukienkę (chyba żółtą) następnie poznaje tam seryjnego zabójce, nic nie wie o jego fachu. Od pierwszej chwili gdy się zobaczyli pokochali się i etc. On ma...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam

Szukam komedii.Pamiętam że były 2 części. Myślę że jest to produkcja po 2010r. Film opowiada o "wojnie" między prezenterami w stacji TV (bodajże miedzy kobietą a mężczyzną). Z tego co kojarzę aktor odtwarzający główną rolę był podobny do Burt-a Reynolds-a.

Poszukuje horroru w krtórym kilkoro uczniów szkole mniej lubianych dobrze uczących sie chce sie zemścić na tych lepszych uczniach. Organizują imprezę w domu w lesie. Ci lepsi przyjeżdżają i zostają złapani. obcinają im palce, wylewaj wosk. Na koncu filmu ci którzy wymyślili ta imprezę zabijają sie.

Poszukuje filmu tytułu nie pamiętam, który opowiadał o pewnej kobiecie, dojrzałej amerykance która przyjeżdża do Szkocji/ chyba po śmieci męża/ która interesuje się malarstwem, kupuje opuszczony zameczek owiany lokalną legenda nieszczęśliwej miłości, poznaje miejscowego lorda, między nimi nawiązuje się romans ....

Cześć, proszę o pomoc. Oglądałem kiedyś film i nie mogę teraz znaleźć jaki miał tytuł...
Film prod.USA o dwóch chłopakach, którzy wybrali się samochodem do jakiegoś Parku Narodowego i... zgubili się :-) Cały film jest o tym jak łażą i szukają drogi powrotnej. Taki klimat, że pod koniec już mnie nogi bolały od tego...

więcej