Jak łatwo się domyślić poszukuję filmu
Widziałam go w dzieciństwie i tylko mgliście pamiętam fabułę, ale do rzeczy.
Film opowiadał o samotnym mężczyźnie, który miał problemy z nadwagą i zakochał się w kobiecie, zaczął się dla niej odchudzać czy coś w tym stylu pamiętam też że była tam scena, w której on przychodzi...
Szukam filmów podobnych do "Połączenie" z 2013 i "Uprowadzona"
trzymające w napięciu mile widziane :)
Film oglądałem jakieś 10-13 lat temu w telewizji (prawdopodobnie tvp 1 albo 2) i co jakiś czas sobie o nim myślę, chciałbym go obejrzeć ponownie, gdyż nie daje mi spokoju.
Był to film o jakichś 2 kolegach/współpracownikach, którzy wylądowali w więzieniu i dostali bodajże dożywocie. Nie pamiętam zupełnie gatunku, mógł...
Poszukuję filmów obsadzonych w latach 90 XX wieku, głównie chodzi mi o jakieś romantyczne ewentualnie też komedie :)
Cześć wszystkim i z gory dziękuję za odpowiedz
Ok film....z tego co pamiętam rok produkcji 2000-2005 (??)
O czym; karawana osadników amerykańskich w drodze do Kaliforni (??) , po drodze coś sie stało....kogos zjedzono (??), kanibale (?)
Film oparty na faktach (???)
Wiem że to niewiele szczegółów ale serio wiecej...
Siema.Szukam filmu chyba z 1990r-2000r.Film z gatunku sci-fi.Opowiada o załodze która w jakimś celu udaję się na obcą planetę,chyba jest niezamieszkała(tylko jakieś małe pająki czy coś takeigo).Wracając wpadają w jakiś tunel czasoprzestrzenny i wracają na tą samą planetę,tam znajdują kolesia którego chyba tam...
Cześć. Szukam filmu, którego oglądałem kilka lat temu, dlatego nie pamiętam zbyt dużo szczegółów. Rodzina mieszkała w domku jednorodzinnym na osiedlu i pamiętam dwie sceny. Pierwsza to jak matka jechała samochodem i przez otwartą szybę rozmawiała z dziewczynką z sąsiedztwa, która jechała na rolkach. A druga to jak...