Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film ten opowiada o kobiecie, która która jest adwokatem/prawnikiem/sędzia. Stara się ona rozwikłać pewną bardzo tajemniczą sprawę kilku morderstw.
Na końcu dowiaduje się, że sprawcą jest jej ojciec, były sędzia, bardzo szanowany w kręgu adwokackim, więc nikt go nawet nie podejrzewa. Gdy dochodzi między nimi do...

Mam taki problem- dawno oglądałem film wojenny. Pamiętam tyle, że pod koniec filmu grupka żołnierzy była ścigana przez wrogów. Na końcu schronili się w jakimś domku w lesie na drabinie chyba. Próbowali odeprzeć atak, ale wszyscy zginęli. Zna ktoś może tytuł? :)

Jak w tytule.
jest to komedia, zaczyna się od sytuacji w domu dziecka w którym są bliźniaki i jeden z nich coś przeskrobał i z tego powodu nie może jechać na coroczny obóz.
Ostatecznie pojechał w torbie swojego bliźniaka.
na miejscu okazuje się że ten obóz zostanie przekształcony w miejsce dla grubych ryb (jacuzzi...

więcej

Jaki to film ? help? komedia, nienajnowsza - do Ameryki przyjeżdza kobieta, która ma być żoną idelaną - chyba Rosjanka a na pewno innej narodowości, ale okazuję się, że pali, pije i kurą domową wcale nie zamierza być...coś mi się kojarzy , że Bullock tam grała, ale niekoniecznie

Wiem, że opisy będą trochę chaotyczne, jednak będę wdzięczny za pomoc. raczej są to mniej znane filmy, klasy B

1. Horror, thriller amerykański - film składa się z trzech nowel, każdą z nich jest zupełnie inna, opowiada narrator który chce pokazać jakiś związek między nimi. W pierwszej chyba jakiejś parze się popsuł...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Film o mężczyźnie, w którym zakochuje się cała rodzina jego nowo poznanej dziewczyny, każdy z tej rodziny chce z nim uprawiać seks.
Jest też scena, w której bratu tej dziewczyny główny bohater się przyśnił.

Kto pomoże ?

Znacie może jakieś fajne filmy o byłych komandosach podobne do San Andreas, transporter? :))

popularna dziewczyna idzie na impreze i podczas niej opija się i robi głupstwa. następnego dnia ogląda filmik ze swoim udziałem i popełnia samobójstwo. po pewnym czasie znajomi spotykają się na czacie i każdy po kolei umiera.
tylko tyle pamiętam proszę o pomoc!
z góry dzięki :D

jest to horror, w którym młoda pielęgniarka zajmuje się starszymi ludźmi, jak się okazuje starsi ludzie to czarownicy woodoo, którzy dokonują zamiany ciał z młodymi ludźmi