Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam i proszę o pomoc :)
Chodzi o film, w którym kilkoro młodych ludzi zostaje umieszczonych na wyspie. Z tego co kojarzę na początku miało być to dla nich coś na zasadzie testu, aby dostać się do CIA/FBI jednak potem kolejno wszyscy na tej wyspie giną w niejasnych okolicznościach i okazuje się się chyba, że ktoś z...

więcej

Proszę o pomoc.
Nie pamiętam tytułu. W filmie było, że pewien koleś zamordował dziecko i poszedł do więzienia. Lecz rodzice chcieli twierdzili, że to nie jest żadna kara dla niego i podczas transportu więźnia porwali go i poszli z nim do domku w lesie. Ojciec był lekarzem. Torturowali tego więźnia trzymając go przy...

więcej

Witam,
W szelaki sposób nie mogę dojść do tytułu jednego z filmów.
Na pewno leciał w TV. Jest to film sensacyjny o ile dobrze pamiętam.
Chyba z lat 1990-1997
Na początku filmów 3 gangsterów na chopperach jedzie po usa bądź meksyku nie pamiętam dobrze. Typowa sawanna . Zatrzymują się na stacji po czym zabijają...

więcej

Jeden z bohaterów tego filmu brał udział z kumplami w czymś nielegalnym gdy do budynku weszła policja zabili policje i potem uciekli. Kazali mu schować broń. Schował ją u siebie w piwnicy czy gdzie to tam było na oczach dzieci które podglądały. Jeden z dzieci zabrał ten pistolet. Ojciec tego dzieciaka siedział w domu i...

więcej

Jakos dawno temu oglądałem fajny film był to film o rodzinie która kupiła jakis duży dom. Stary właściciel zaoferował sie ze pomoże tak z remontem i ogólnie im pomagał, a tak na prawde chciał ich pozabijać. Cos tam było ze ten facet który kupił ten dom wracał do domu wieczorem i potracił sarne a ten gościu wykorzystał...

więcej

Jakos dawno temu oglądałem fajny film był to film o rodzinie która kupiła jakis duży dom. Stary właściciel zaoferował sie ze pomoże tak z remontem i ogólnie im pomagał, a tak na prawde chciał ich pozabijać. Cos tam było ze ten facet który kupił ten dom wracał do domu wieczorem i potracił sarne a ten gościu wykorzystał...

więcej

Ogladalem kiedys film lecz nie pamietam tytulu prosze o pomoc.
Bohaterem tego filmy byl meszczyzna ktory pracowal dla prezydenta. Został wystawiony na probe, gdzie chcial sprawdzic jego wiernosc. Ten bowiem meszczyzna byl torturowany i mial zdradzic miejsce pobytu tego Prezydenta. moge jeszcze dodac ze film konczy sie...

więcej

Słuchajcie, słuchejcie.....
Ma ktoś może pojęcie, co może łączyć "Misia" Stanisława Barei z filmami Blake'a Edwardsa
o Różowej Panterze z Sellersem w roli głównej? Bynajmniej chodzi tu o zwierzaki. To moze być wszystko a nawet powiązania twórców, niekoniecznie samych filmów.

film ten opowiada o kobiecie, która która jest adwokatem/prawnikiem/sędzia. Stara się ona rozwikłać pewną bardzo tajemniczą sprawę kilku morderstw.
Na końcu dowiaduje się, że sprawcą jest jej ojciec, były sędzia, bardzo szanowany w kręgu adwokackim, więc nikt go nawet nie podejrzewa. Gdy dochodzi między nimi do...

Mam taki problem- dawno oglądałem film wojenny. Pamiętam tyle, że pod koniec filmu grupka żołnierzy była ścigana przez wrogów. Na końcu schronili się w jakimś domku w lesie na drabinie chyba. Próbowali odeprzeć atak, ale wszyscy zginęli. Zna ktoś może tytuł? :)