Tytuł filmu o porwaniu samolotu.
Witam. Poszukuje filmu którego tytułu nie pamiętam, a jego akcja toczy się w samolocie, którym leci córka właściciela lini lotniczych wraz z przyjaciółmi, na wakacje w nagrodę za skończenie szkoły, urządzają imprezę w samolocie i podczas lotu samolot zostaje opanowany przez załogę,...
Cześć! Interesuję mnie film, serial o jednym psychopacie, który obserwuję kogoś, jest maniakiem, nie jest taki brutalny. Chodzi o film, gdzie główną rolę gra psychopata, nie seryjny morderca, a nie jak wszystkie inne jakaś super bystra agentka FBI i przyjaciele. :D Może to być horror, ale nie taki prosty, psychopata...
więcej
Witam
Meczy mnie od paru tygodni jaki tytul mial kolumbijski dreszczowiec o kobiecie ktora dla zartu schowala sie w zelbetonowym, wyciszonym schronie w luksusowej willi i nie mogla sie z niego wydostac. Ona widziala i slyszala co dzieje sie na zewnatrz, jej nie slyszano, probowala wszelkich form kontaktu ale osoby...
Jedyne co pamiętam to dwie postaci króla i jego syna, syn nie był już dzieckiem ale co najmniej nastolatkiem (raczej dorosły), oboje mieli czarne kręcone włosy, ojciec długie może nawet do pasa, syn zaś krótsze chyba a la Adam Grenier . Pamiętam scene rozmowy z jakąś dziewczyną. Wydawało mi się, że był to film...
Znacie jakieś filmy z powyższym? Chodzi mi o wszelkie filmy gdzie pojawia się ta budowla, nie ważne jak dokładnie wygląda, jaką ma formę i w ilu scenach występuje.
Może być także labirynt schodów (Imię róży), pomieszczeń (Cube) wszystko!
Witam, szukam filmu, którego widziałem za bajtla.
Mianowicie w filmie człowiek z bronią napotkał niedźwiedzia, którego oszczędził, a gdy spotkali się po raz kolejny zwierzę go zabiło.
Witam
Kiedyś oglądłem bardzo fajny film w zasadzie pamiętam tylko początek. Koleś siedział w barze i babka chciała go poderwać(okraść) poszła z nim do pokoju a on wiedził ze ona go okrada i pozniej okazalo sie ze tez jest duzym zlodziejem i szkolil tą babke jak okradać, wzial ja ma jakas duza robote. Chyba sie tez w...
Kiedyś widziałem na TCM bardzo stary film science fiction, film był w kolorze wydaje mi się że pochodził z lat 50. Głównym bohaterem filmu był chłopiec(chyba) który zauważa że niektóre osoby z jego otoczenia dziwnie się zachowują, odkrywa że są kosmitami(chyba). Chłopak próbuje ostrzec swoich znajomych jednak oni go...
więcejWitam. Pierwszy wpis na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Poszukuję filmu tytułu którego nie pamiętam. Jedyne co pamiętam był on o dwóch policjantach, którzy poszukiwali osób orzywiających ludzi. Jeden z nich został zabity, a następnie ożywiony. Film dosyć stary i jego fabuła może się wydawać głupia, ale...
Szukam tytułu filmu, który wczoraj późnym wieczorem leciał w telewizji.
Film francuski, Sophie zachęcona przez koleżankę wymienia się domem z mieszkającą w Paryżu kobietą. Gdy budzi się drugiego dnia, zostaje zatrzymana przez funkcjonariuszy jako zabójczyni. Kobieta ucieka po jakimś czasie funkcjonariuszom, którzy nie...