Witam
Szukam komedii bodajże amerykańskiej, w której jedna ze scen to, że drużby pana młodego wypili szampana który był przeznaczony dla pana młodego na noc poślubną. Szampan z viagrą przegotowały drużby pani młodej.
Podczas ceremonii ślubnej drużby pana młodego gdy się obrócili ich członki były w stanie...
nie kojarzy nikt przypadkiem tytułu filmu podobnego do "Adrenaliny" i chodziło w nim o to że znajomi jakiegoś kolesia chyba na jego urodziny wkręcili go że ma komuś tam oddać kasę i że dali mu jakąś truciznę i jeżeli nie odda tej kasy to nie dostanie antidotum i na koniec się okazuje że to dla żartu było ?!
Dziewczyna jezdziła na wózku i znajduje miłość. na tvn kiedyś leciało. Wiem mało pamiętam. Jakąś scene pamiętam na plaży jak jej wózek w piasku ugzęzł. Leciało na tvn kiedyś ;)
Poszukuję filmów o przestępcach i kryminalistów z dobrymi zdjęciami - są mi potrzebne do stworzenia zwiastunu.
Witam szukam film ktory krecony jest z kamery ktora facet dostal od zony ktora umiera, i tracac sens zycia szuka roznych okultyzmow i sposobow by go opetalo jezdzi do roznych egzorcystow az w koncu cos sie zdarza, dlaej nie ogladalem. rosze o pomoc
Witam serdecznie. Bardzo pilnie poszukuję filmu. Króciutkie urywki z filmu: Kilka osób gra w kary przy wielkim stole. Osoba która przegrywa natychmiast ginie (nie wstając nawet od stołu). Nikt nie wie co było przyczyną śmierci. Pod koniec filmu okazuje się że była to zemsta narzeczonej czy też żony jednego z graczy...
więcejPoszukuję filmów dot. kwestii dostępu do broni w USA, masakr wynikających z braku regulacji prawnych w tej kwestii. Na razie znam: "Bowling for Columbine"/ "Zabawy z bronią". Mogą być to filmy dokumentalne, ale nie tylko.
Witam nie wiem jaki to film to byl horror komediowy grupa ludzi cos zrobila nie pamietam chyba jakas sktzynke otworzyli i zartobliwie mowili co by moglo sie stac i potem bylo tak ze jak na kogos spojrzeli to ta osoba zamieniala sie w zombie ... Pamietam scene ze chyba dwoje z nich poszlo na mecz futbolu tam sie wszyscy...
więcej