Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję tytułu filmu, z którego pamiętam tylko jeden wątek:
mały azjatycki chłopiec wchodzi do jakiegoś starego sklepu, gdzie spotyka mężczyznę (również Azjatę), który z nim rozmawia. Po czym ten mężczyzna mówi,coś o duchach i zjadaniu dzieci, a następnie znika.

To tyle z mojego obszernego opisu sceny ;)
Ktoś,...

więcej

,szef tego swiata dred czy jakos tak mial 16 lat - najstarszy,ale ktos go uwiezil,jedna z dziewczyn grajaca glowna role to alpha i pomagal im szybki błysk-najsilniejszy chlopak

Jest małżeństwo on ją zdradza z dziewczyną z pracy a ona go (chyba) ze swoim przyjacielem, którego dość długo nie widziała. Na końcu filmu gdy jej mąż wraca z delegacji, na której zdradził swoją żonę widzi jej buty w pokoju(?) A ona chyba siedzi na parapecie i się witają przytuleniem i on się na nią patrzy i koniec...

pamiętam tylko , że młoda dziewczyna dostaje sie do akademii i tam dyrektorka chce ja złozyc w ofierze żeby dostapiła jakiejś mocy

Witam, poszukuje filmu w którym głowny bohater przechodził przez drzwi i przenosił się dzięki w temu w rózne miejsca ale mogł przechodzić przez te drzwi tylko wtedy gdy miał na glowie kapelusz

Szukam tytułów 2 animacji jeszcze z czasów vhs. Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki:

1) Chłopiec odnajduje porzuconego na bagnach psa, którego nazywa Panienka albo Lady. Pies, gdy jest smutny sprawia wrażenie, jakby płakał. Wydawało mi się, że animacja w polskiej wersji nazywała się "Nie płacz moja panienko", ale...

więcej

Ogladalem kiedys film o facecie,ktory przyjowal zlecenia i chyba tez na wlasna reke wylapywal kobiety zawiedzione swoimi zwiazkami.Ale przewaznie chyba dostawal zlecenia.. by podrywac kobiety ,udowadnial im wtedy ich wrartosc itd itd.. po czym tlumaczyl ze byc z nimi nie moze i wplywal na nie w ten sposob,ze wracaly do...

więcej

Hej. Szukam filmu, w którym była taka scena, gdzie chłopak zagajał do dziewczyny-sprzedawczyni w księgarni / salonie prasowym (coś a la empik). Przyglądał jej się od dłuższego czasu - nie miał śmiałości podejść. Kolega poinstruował go, że ma podejść, ale nie zagadać jej, a zadawać pytania.
Rozgrywał się mniej więcej...

więcej

To prawie wszystkie filmy (bo głównie filmy, chociaż jest kilka bajek) świąteczne:

Żona dla Mikołaja
Zły Mikołaj
Zimne dranie
Zagubienie w raju
Witaj Święty Mikołaju 2
Wigiliny Show
Wesołych świąt
Wariackie święta
Walnięty Święty
W Krzywym Zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju
Uroki życia
To właśnie...

Komedia (pewnie amerykańska, na pewno sprzed 2008 roku) - młody uczeń/student w ramach korepetycji wyjeżdża z kolegami i nauczycielką do Francji, zostaje przez pomyłkę uznany za agenta wywiadu i wkręcony w jakaś aferę szpiegowską.