Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmów dot. kwestii dostępu do broni w USA, masakr wynikających z braku regulacji prawnych w tej kwestii. Na razie znam: "Bowling for Columbine"/ "Zabawy z bronią". Mogą być to filmy dokumentalne, ale nie tylko.

Witam nie wiem jaki to film to byl horror komediowy grupa ludzi cos zrobila nie pamietam chyba jakas sktzynke otworzyli i zartobliwie mowili co by moglo sie stac i potem bylo tak ze jak na kogos spojrzeli to ta osoba zamieniala sie w zombie ... Pamietam scene ze chyba dwoje z nich poszlo na mecz futbolu tam sie wszyscy...

więcej

Cześć!
Poszukuję filmu,który oglądałem wiele lat temu.Chciałbym obejrzeć go jeszcze raz jednak szukałem filmu po tagach bez pozytywnego skutku.Opiszę mniej więcej fabułę , i to co zapadło mi w pamięć.

Film opowiadał historię młodego chłopaka, który odzyskał prawo jazdy wcześniej utracone z tego co pamiętam przez...

więcej

Około roku 2005-2009 pokazał się film (chyba) o gościu który (chyba dostał pingwiny i po jakimś czasie zamieszkał z nimi. Pamiętam że gościu miał fajny dom, albo apartament(chyba apartament). Wszystkiego nie jestem pewna więc jak byście mogli napisać mi byłabym wdzięczna :)

Cześć,
Poszukuję film, który oglądałam ok 10 lat temu w Tv. O statku lub lodzi podwodnej w ktorej zaloga bardzo dziwnie zaczela sie zachowywac, miala przywidzenia a jeden z bohaterow czytal ksiazke 20 mil podmorskiej zeglugi.
Z gory dziekuje za odpowiedz

Cześć poszukuje piosenki końcowej z filmu Transformers 1. Z góry dziękuje za pomoc.

Czy ktos wie jaki tytul nosi czeski film, ktory jest o muzykach (wystepuje watek saksofonisty jako +-glownego bohatera)?Byl ten na pewno tam watek poboczny o tym, jak zespol gral koncert dla Wegrow, ktorzy ich potem za to pobili. Prosze o odpowiedz

witam :) szukam tytulu film ....ojciec arab pod pretekstem wycieczki wywozi corke do swojego kraju /iranu, iraku /, matka chcac odzyskac corke wynajmuje bylych zolnierzy . odbijaja ja z autobusu szkolnego ktorym ta corka jechala do szkoly . potem wiezie ja autem chowajac po sukienka . tyle pamietam . - nie jest to...

więcej

Witam bardzo proszę o pomoc w znalezieniu filmu , nie dużo pamiętam ale postaram się wytłumaczyć jak potrafię . Tak więc koniec filmu był taki: 4 ludzi na jakiejś planecie znalazło wlaz który się otworzył 2 osoby chyba weszły do środka było tam strasznie biało , ukazała się obca istota która pokazała ci wydarzyło się...

więcej

Hej :) wlamywacz zostaje pojmany przez wlasciciela domu, ktorym okazuje sie detektyw schizofremik. zmusza on wlamywacza do wspolnego obiadu z jego wszystkimi alter ego oraz torturuje go w dalszej czesci wieczoru. na koncu wypuszcza wlamywacza i w koncowej scenie zaprasza swojego kolege, policjanta, na kolacje, pytajac...

więcej