Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Historia o małżeństwie w której żona była nauczycielką i zdradzała męża ze swoim uczniem, najbardziej przełomowym momentem i smutnym zarazem było jak kobieta robiła mu dobrze ustami w samochodzie przed domem (było ciemno) a mąż wracał z dzieciakami samochodem i on zawsze jak wracał to parkując gasił światła i mówił do...

więcej

poszukuję fajnych komedii romantycznych
wzoruję się na pozycjach takich jak "Co się zdarzyło w Las Vegas" oraz "Narzeczony mimo woli"
od razu powiem, że ten drugi podobał mi się bardziej
zależy mi na wątku "od nienawiści do miłości"
może przesadzam, chodzi mi tylko o to, że para na początku się nie lubi, a...

Mianowicie szukam 2 filmów. Niestety pamietam tylko po 1 scenie. W pierwszym była scena w której łysi, biali prawdopodobnie wampirzy weszli do bloku mieszkalnego i zostawili mężczyźnie na plecach czerwony spiralny znak. 2 film widziałem na kanale TCM, opowiadał on chyba on starym mordercy który polował na młode...

tak mi się zdaje, że to był film, być może serial, nie pamiętam
no a jeśli o mojej pamięci mowa, to z tą nie jest dobrze
problem polega na tym, że pamiętam tylko jedną scenę i na niej będę bazować
otóż, scena w mojej głowie wygląda tak: mężczyzna chce się wydostać z pomieszczenia i wydaje się, że jego jedyną drogą...

więcej

witam szukam tytułu filmu na którym byłe w kinie w latach 80 - 90 ?
Facet przychodzi do domu i zastaje uprawiającą sex żonę (a to była jej siostra z chłopakiem) mąż ucieka i jedzie samochodem wyrzuca portfel karty i zabiera po drodzę dziewczynę , po tym są jakieś perypetie , utkwiła mi jeszcze jedna scena , ta...

Szukam tytułu rosyjskiego filmu !!!! Akcja filmu toczy sie na posterunku granicznym miedzy Czeczenia a Rosja. Bohaterem jest mlody zolnierz. Posterunek ostrzeliwany jest co jakis czas przez snajpera, snajperem okazuje sie siostra gluchoniemej prostytutki, ktora przychodzi na posterunek swiadczac swoje uslugi w zamian...

więcej

fabuła to koniec wieku 20 policjant ludzie posiadają technologię nagrywania wspomnień innych jest to sprzedawana również na czarnym rynku szczególnie sprzedają sie tzw skoki w ciemność tz samobójstwo albo zabójstwo ktoś może pomóc

Witam, szukam filmu (możliwe, że francuskiego, ale nie jestem pewna). Jest to historia mężczyzny, który bodajże dowiaduje się, że jest chory/umrze i drastycznie zmienia swoje zachowanie. Staje się okropnie opryskliwy, mówi wszystkim wprost, co myśli, obrażając chyba przy tym szefa, który przychodzi do niego na kolację....

więcej

Szukam filmu, który widziałam może z 15 lat temu, chyba na Hallmark albo innym typowo filmowym kanale.
Film był o trójce (?) przyjaciół, którzy zakładają fikcyjną firmę i spotykają się z inwestorami, partnerami.. Odnoszą ogromny sukces. Kojarzy ktoś coś podobnego?

Pisało się to jakoś tak, woo-wour...nie pamiętam. Była to kaseta z odcinkami chyba, opowiadały chyba (znowu chyba) o bezdomnych psach, ich problemach z hyclami itp. Proszę pomóżcie odgadnąć tytuł bo może mi się coś mieszać. Pies był (znowu) chyba niebieski.