Witam, szukam filmu w którym główny bohater szuka swoich rodziców, którzy go zostawili w jakimś parku. Była scena w której przyczepia petardę do ogona krowy, była też scena gdzie znajduje kometę która okazuje się "kupą" z samolotu.
Bardzo proszę o pomoc.
SZUKAM:Film o psychopacie/mordercy, który stepuje.Najprawdopodobniej na końcu filmu sam się rozczłonkowuje. Film kojarzę klimatem do "Morderca we mnie". Mega liczę na pomoc bo wiecie jak to jest jak chce się coś zobaczyć a nie można sobie przypomnieć tytułu...
Widziałem go kilka lat temu. Wielowątkowa historia. Rzecz dzieje się w Ameryce Południowej w kilku planach czasowych. Ludzie są porywani dla okupu i przetrzymywani w piwnicach. W proceder zamieszany jest policjant. W tle wszędzie lecą mecze piłkarskie. Jeden z porywaczy (najmłodszy) zaprzyjaźnia się z porwanym......
Kilka lat temu leciał w TV.Niestety pamietam tylko poczatek. Akcja rozgrywała sie chyba we włoszech albo w hiszpani. Był młody chłopak ok 15 lat,pamietam scene jak wyjrzał przez okno a tam szła jego jakas nowa bardzo ładna sasiadka w czerwonej sukience,ktora od jakiegos czasu obserwował. Mlody sie tak podniecił,ze...
Kurcze mogłam w jednym wątku:/ mam pytanie czy wie ktoś gdzie moge zobaczyc ten film?? http://www.filmweb.pl/film/Opieka-2000-113357
szukam filmu który ogladałam jako małolata:P troszkę ciężko jest się tak pytać zwracajac uwage na sytuacje w różnych krajach ale do sedna przejde film opowiadał o młodej dziewczynie/ dziewczynce która byla szkolona na samobójczynie biorąca udział w "świetej wojnie"
Szukam strony internetowej, gdzie znajdę film pt ,,The crying child" z 1996 roku. Jest on
stary,a na dodatek potrzebuje go z lektorem lub polskimi napisami.
Jest to historia pisarza, który otrzymuje dobry materiał na książkę. Długo zastanawia się czy ją wydać czy nie, ponieważ nie on jest autorem. Jednak ją wydaję. Okazuje się, że w książce opisane są szczegółowo morderstwa, które właśnie są dokonywane przez zabójcę lub te, które się już wydarzyły. Głównym podejrzanym jest...
więcej