Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję filmu, ale pamiętam z niego dosłownie 3 rzeczy. Pierwsza to że wszycy ludzie uciekali z domów (nie pamiętam powodu). Druga to dziewczynka która miała raka (pamiętam scenę jak stała na dachu). Trzecia to scena ktora bardzo mi została w pamięci i jest to scena kiedy chłopiec zjeżdża na rowerze z górki na...

więcej

28 kwietnia 2013 17:51-pytalem juz o ten film ale wtedy nie uzyskalem odpowiedzi
Zaczne od tego ze byl to dramat(Wlochy...chyba), film ogladalem na tvp1 jalies 7lat temu. Chodzilo o chorego chlopca dla ktorego ojciec budowal statek kolo domu (nie pamietam na co byl chory ale zyjac na morzu mogl w pelni...

Cześć wszystkim. Parę lat temu oglądałem taki film który mi się bardzo spodobał, oglądałem go z neta więc jak to bywa nie zapisałem sobie ani tytułu ani go nie dodałem do ulubionych…
Zatem tak: Film był z gatunku thrillerowatych,. Kobieta szuka zabójcy (kogośtam) z przed wielu lat, znajduje domniemanego morderce na...

więcej

1) Bohater rozbija samolot transportowy gdzieś w dżungli następnie po jakimś czasie znowu leci drugim samolotem i uciekając od kogoś także go rozbija w tym samym miejscu wjeżdżając w ten pierwszy żeby się ukryć. to był dobry kamuflaż:)

2) W labolatorium stworzono pewną bombę która wychucha gdy spadnie...

czesc, ja potrzebuje filmu z lat 2000 tak mniej wiecej. lecial na TVP1 badz TVP2. był o rodzinie gdzie na pewno była córka która miała takie bardzo jasne włosy, syn, mama i tata, nie pamietam innych członków rodziny(co nie znaczy ze ich nie bylo, moze ich poprostu nie pamietam) i oni zyli w domku na drzewie ale wejscie...

więcej

Cześć wszystkim. Parę lat temu oglądałem taki film który mi się bardzo spodobał, oglądałem go z neta więc jak to bywa nie zapisałem sobie ani tytułu ani go nie dodałem do ulubionych…
Zatem tak: Film był z gatunku thrillerowatych,. Kobieta szuka zabójcy (kogośtam) z przed wielu lat, znajduje domniemanego morderce na...

więcej

Męczy mnie od dawna to, jaki był tytuł filmu, który kiedyś przypadkiem widziałam w TV. Gdzieś na prowincji (niewielkie miasteczko) w USA nastolatek w czasie kłótni uśmierca swoją dziewczynę (to działo się chyba w aucie, zimową lub jesienną porą). Początkowo rodzice ukrywają jego zbrodnię (niszczą dowody itp.), ale po...

więcej

Witam,szukam filmu o 4-5 mężczyznach którzy posiadają zdolności nad przyrodzone ( podobne do x-menów) ale z nich korzystają to się starzeją

Witam. Szukam w internecie - Programu komputerowego którego używał Jesse w bodajże 1 części "Szybcy i Wściekli". Chodzi mi o program komputerowy w którym prezentował Toyotę Suprę. Jak ktoś wie to pisać :D Dzięki :)

Witam, poszukuje tytułu filmu.Akcja rozpoczyna się w czasach piratów tj.XVIIw Na pirackim statku wybucha bunt załogi przeciwko kapitanowi.Kapitan zostaje wrzucony do oceanu, i ten pirat trafia do dzisiejszych czasów. Jak ktoś zna tytuł tego filmu to proszę o szybką odpowiedź