w dalszym ciągu nie można oceniać osób kina,owszem można ale po powrocie na stronę noty znikają i są nie zapamiętywane.
Pamiętam film o rosyjskich żołnierzach, że się szkolili w koszarach . Taki ponury. Sporo patrologii. Jeden z nich coś tam chyba zrobił fryzjerowi przy strzyżeniu, inny zrobił dildo na jednym z zajęć i reszta się śmiała bo prowadzący zajęcia chyba słabo widział. Pojechali gdzieś na misję potem i pozostali odcięci. Była...
więcejCześć, szukam odcinka King Fu pandy, w którym było coś o jakimś takim wielkim drzewie co chyba cofało w czasie a potem on walczył z jakimś smokiem chyba albo się w smoka zmienił. Możliwe że to było dwuczęściowe. Mam delikatne przebłyski i teraz nie wiem czy był taki odcinek czy mi się to śniło xd
Witam!
Szukam tytułów filmów pełnometrażowych gdzie pojawiają się szachy (np. partia szachów lub dłuższe wątki)
Będe bardzo wdzięczny za każdą pomoc
Pozdrawiam
Hej. Poszukuję filmu. Pamiętam że grupa studentów chciała zrobić sobie zdjęcie, i jeden z nich staną na minie lub bombie. I tak działa się akcja filmu. Kojarzycie tytuł?
Witam, czy polecilibyście jakieś horrory, których większa część akcji dzieje się w nocy?
Tematyka dowolna.
I to nie jest film "Autostopowicz".
Młoda para jedzie na wycieczkę, a wraz z nimi trzeci młody gościu - nie pamiętam czy jedzie z nimi od początku czy zabierają go po drodze.
Para zaczyna się po drodze kłócić, ten trzeci zabija po kryjomu faceta tej laski (ona dostaje smsa od niego, że to koniec, wysłanego przez tego...
Obejrzałam właśnie film Dual i od razu skojarzyłam że jakieś 3 miesiące temu oglądałam film o bardzo (!) podobnej fabule, a nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
A fabuła jest taka. Ludzie którzy umierają, mogą (za dużą opłatą) być podmienieni przez klony, żeby bliscy nie cierpieli po stracie. Cały ten...