Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był taki horror. Nie pamiętam tytułu, dlatego prosze o pomoc.

Grupka ludzi okryła jakiś lek, chyba na długowieczność czy wzbudzanie z martwych. Nie jestem pewny. Robili eksperymenty. Lek dali zmarłemu psu, który ożył, ale był inny. Później po opiciu sukcesu, dziewczyna głownego bohatera chyba jest rażona przez prąd...

więcej

Proszę o podawanie najlepszych (Wedle waszego gustu) koreańskich współczesnych aktorek i aktorów.

Dobry wieczór. Ostatnio natrafiłem na informacje, że w Nowym Sączu trwa rozpoczęcie nagrywania do filmu familijnego "O psie, który jeździł koleją" na podstawie książki Romana Pisarskiego. W produkcji ma wziąć udział Mateusz Damięcki i Adam Woronowicz z tego co podała Gazeta Krakowska.

Niestety nie ma szczegółowych...

więcej

To już jakaś masakra Filmweb idzie na dno jak Tytanic nie dość że od jakiegoś czasu nie można oceniać ludzi kina to już teraz nawet filmów,znaczy się idzie tylko po opuszczeniu stony nic nie zapamiętuje !

Przepraszam jeżeli już kiedyś o to pytałem bo tego nie pamiętam, być może założyłem niegdyś taki temat. Jakieś trzydzieści lat temu nasza telewizja publiczna emitowała wielokrotnie amerykański film o zajęciu Hawajów przez USA. Była tam scena gdzie hawajska policja aresztowała Amerykanina którego potem uwolniono. Film...

więcej

Help.... Szukam Japońskiego filmu albo serialu nie wiem bo widziałam tylko reklamę Jakieś klany walczą ze sobą ...Gdzieś w jaskini dziewczyna znajduje faceta syrena z niebieskim ogonem przybitego strzałami do ściany... Mówi że go uwolni ale jeśli spędzi z nim trochę czasu... Potem inna scena tego samego filmu jak...

Witam Was Wszystkich,
Moze ktos upokorzy moja skleroza, bo osiwieje :)
Szukam filmu, ktory nastolatkowie ogladali w kinie w 3. odcinku serialu Dzien za dniem.
Wyscigi samochodow, noca. Chyba nielegalne i mlodych ludzi.
Dziewczyna stoi pomiedzy autami i daje znac do startu.
Podobna scena rozpoczyna inny film...

Ostatnio może 2 lata temu widziałem zwiastun filmu że jakaś grupka uczniów jedzie autobusem, jakiejś dziewczynie spada chyba długopis na podłogę , schyla się po długopis i w tym momencie coś jak lina przecina autobus ona wstaje i przeżyła wszyscy mają obcięte głowy jak pamiętam.

W serialach zdarza się, że nie mogę ocenić odcinka, bo jest napisane "data premiery dzisiaj" chociaż odcinek już się ukazał. Chyba to wynika z różnicy czasowej, przesunięcia czasu Polska, a czas w kraju premiery. Jest to uciążliwe, bo ja w ten sposób oznaczam co oglądałem a co nie, a jak nie ocenie odcinka od razu to...

więcej

Oglądam sobie coraz więcej filmów z Korei Południowej i dochodzę do wniosku że obecne kino koreańskie zaczyna bić kino z Hollywood na głowę. Jeszcze więcej kretynizmów w kinie amerykańskim i filmów z Hollywood zwyczajnie nie da się oglądać. Trzeba będzie przestawić się na produkcję kraju Śnieżnego Poranka. Byle tylko...

więcej